Τοπικές Ειδήσεις

«Σε ποσοστο 90% η Έγκριση του Διοικητικού& Οικονομικού Απολογισμού 2020 και Προϋπολογισμού 2021»

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 πραγματοποίησε την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του στον προαύλιο χώρο του Διονύσιον Παλλάς, στο 21ο χμ Ρόδου – Λίνδου, στην Άφαντου.

Κατά την συνέλευση ο Προέδρος Σταμούλης Αθανάσιος αρχικά ευχαρίστησε τα μέλη που πάρα τις δυσκολίες της εποχής παρευρέθηκαν αλλά και για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. Στην συνέχεια έκανε έναν απολογισμό του έργου της παράταξης του κατά την τριετή θητεία τους, τον Προγραμματισμό δράσης για τα επόμενα χρονιά ενώ παρουσίασε τον Οικονομικό Απολογισμό 2020 και Οικονομικό προϋπολογισμό 2021.

Στην συνέχεια, ακολούθησε ψηφοφορία για την Εκλογή εφορευτικής επιτροπής, για την εκπροσώπησή του Σωματείου μας σε δευτεροβάθμια Οργάνωση αλλά και για την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού και Οικονομικού Προϋπολογισμού.

Τα αποτελέσματα ήθελαν την εκλογή και των τριών υποψήφιων της εφορευτικής επιτροπής από την παράταξη «Ανεξάρτητη ενωτική πορεία» του κ. Σταμούλη και την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού 2020 και Οικονομικού Προϋπολογισμού 2021 σε ποσοστό 90% δείχνοντας ξεκάθαρα την στήριξη και την εμπιστοσύνη του κόσμου στην πλειοψηφία του Σωματείου.

Τέλος, καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρόν στις διαδικασίες ανάδειξης του νέου Διοικητικού συμβουλίου στις

ερχόμενες εκλογές οι οποίες πιθανόν να αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από την εφορευτικής επιτροπή.

 

Ρόδος , 19 Ιουνίου 2021

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου