Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Επίσκεψη από Κολιάδη και Θεοδώρου

Το γήπεδο Μαριτσών, προκειμένου να δουν τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη από τον σύλλογο του Ηρακλή, επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρος Κολιάδης και ο διευθυντής του Οργανισμού Θεόδωρος Θεοδώρου, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μαριτσών Γ. Παπαδημήτρη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Την πρόοδο των εργασιών που διεξάγονται στο γήπεδο των Μαριτσών ήθελαν να διαπιστώσουν οι κύριοι Κολιάδης και Θεοδώρου.
Συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του χωριού κ. Γ. Παπαδημήτρη συνάντησαν την επιτροπή του συλλόγου μας ‘’COVID FREE TEAM’’ και τους αναλύθηκε το σχέδιο διαμόρφωσης των εγκαταστάσεων για την υγειονομική ασφάλεια των αθλητών και ασκουμένων.
Ο κ. Κολιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του και υπογράμμισε την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δ.Σ. για την ριζική ανακαίνιση των αποδυτηρίων και αποχωρητηρίων, η οποία πραγματώνεται με προσωπική συνεισφορά των μελών μας και φίλων.
Στο περιθώριο της επίσκεψης υπήρξε γενική ενημέρωση από τον πρόεδρο της ομάδας Μανώλη Παπαδημήτρη ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Κολιάδη και τον ΔΟΠΑΡ για την διαχρονική και συνεχή στήριξή του.
Οι παραπάνω εργασίες στις γηπεδικές εγκαταστάσεις επισπεύτηκαν ενόψει των μέτρων προστασίας από τον covid -19 πλην όμως αποτελούν μέρος της γενικότερης πρωτοβουλίας του προέδρου του ΔΟΠΑΡ κ. Κολιάδη περί ορθής και ασφαλής λειτουργίας των γηπέδων την οποία και χαιρετίζουμε».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου