Ειδήσεις

“Ροδίων Οραμα”-Παρούσα με αέρα νίκης

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με τις προσεχείς αυτοδιοικητικές  εκλογές στο Δήμο Ρόδου, οφείλουμε για μία ακόμη φορά να τονίσουμε, ότι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξής μας ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ Στράτος Καρίκης και η  παράταξη στο σύνολό της, συνεχίζει με πλήρη δυναμική την πορεία  της για τις δημοτικές εκλογές, έχοντας ήδη ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό την προετοιμασία της σε επίπεδο υποψηφίων, οργάνωσης και προγράμματος και έχει την πλήρη  πεποίθηση ότι θα  είναι η επόμενη δημοτική αρχή του τόπου μας.

Η παράταξή μας με γνώμονα το καλό του νησιού μας, του Ροδίτη και της Ροδίτισσας, προχωρά  μπροστά  με νέες  αντιλήψεις και νέους ανθρώπους, που θα κάνουν  επιτέλους πράξη το άνοιγμα του δήμου στον πολίτη του  και την αλλαγή  προσώπων και πολιτικής.

Η παράταξη μας δεν συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκλογική διεργασία των κομμάτων, ούτε σε οποιαδήποτε συνδιαλλαγή , αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τον πραγματικά ανεξάρτητο χαρακτήρα της, χωρίς χρώματα και διαχωρισμούς και βέβαια δεν ασχολείται με οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα, καλωσορίζοντας από τώρα  αυτούς που θα αποφασίσουν  να είναι παρόντες στον εκλογικό στίβο.

Οι συμπατριώτες μας έχουν ήδη καταλάβει τη διαφορά  νοοτροπίας, συμπεριφοράς και αποτελέσματος που μας χαρακτηρίζει.

Δυστυχώς οι μέχρι σήμερα  ασχολούμενοι με τα κοινά  σωτήρες και πρίγκιπες αυτού του τόπου τον κατέστρεψαν.

Ήδη  οι εποχές αλλάζουν και αυτό μόνο καλό για τον τόπο μας μπορεί να σημαίνει.

Η παρουσία μας είναι απαραίτητη  όπως δηλώνει η πλειοψηφία  των πολιτών, που κάθε μέρα  συνεχώς εντάσσεται μαζί μας,  μεγαλώνοντας το ήδη τεράστιο σώμα αυτών που μας ψήφισαν το 2014 και μας έφεραν κοντά στη νίκη. Όποιος  αγνοήσει αυτή τη δυναμική θα αποτύχει.

Μονόδρομος λοιπόν η επιτυχής παρουσία μας!

 

                                                                     ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

                                                                               ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ