Ειδήσεις

Eπίσκεψη Xριστοδούλου στους χώρους του Παλαιού Νοσοκομείου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 20 Ιουνίου 2014, στους χώρους του Παλαιού Νοσοκομείου, επίσκεψη του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων & Πολεοδομικού Σχεδιασμού κ. Μιχάλη Xριστοδούλου και Μελών της Επιτροπής παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου, για την πορεία του έργου ΄΄Επισκευή-Συντήρηση Παλαιού Νοσοκομείου για κάλυψη αναγκών Διοίκησης-Μεταστέγασης Υπηρεσιών΄΄.

Η Επιτροπή παρακολούθησης, εκτός από τον Αντ/ρχο, αποτελείται και από τους Μηχανικούς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ.κ. Μαριά Εμμανουήλ και Ζουμπά Αντώνιο.

Παρόντες, επίσης, στην επίσκεψη ήταν οι ανάδοχοι του έργου κκ. Τσατταλίος Μιχαήλ και Κόσμος Θεόδωρος, καθώς και οι επιβλέποντες Μηχανικοί του Δήμου κ.κ. Φωτίου Αναστάσιος, Νικολάκη Μιχαλίτσα και Περράκης Γεώργιος.

Διαπιστώθηκε ότι έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι καθαιρέσεις και αποξηλώσεις στους τρεις από τους πέντε ορόφους και έχει αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του μηχανολογικού εξοπλισμού του Παλαιού Νοσοκομείου. Έχουν αποπερατωθεί οι αποκαταστάσεις στους δύο ορόφους και οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και στους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα η πορεία εξέλιξης του έργου είναι ικανοποιητική.

Το έργο συνολικής δαπάνης 871.881,54 € , προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2014, ώστε με την νέα χρονιά να πραγματοποιηθεί η μεταστέγαση των υπηρεσιών του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος
Τεχνικών Έργων & Πολεοδομικού Σχεδιασμού
Μιχάλης Χριστοδούλου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου