Τοπικές Ειδήσεις

Φ.Σ.Δ.: Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα “Φαρμακευτικά και Αρωματικά Βότανα της Δωδεκανήσου”

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, στην προσπάθειά του να αναδείξει τον πλούτο των νησιών μας σε αρωματικά και φαρμακευτικά βότανα, αλλά και να ενθαρρύνει τους ερασιτέχνες φωτογράφους να ανακαλύψουν και να αναδείξουν τα βότανα αυτά, προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα :

“Φαρμακευτικά και Αρωματικά Βότανα της Δωδεκανήσου”

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μας, όπου μέσα από τις φωτογραφίες τους θα αποτυπώσουν την ομορφιά των φυτών αυτών. Στην συνέχεια, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου θα διοργανώσει μια έκθεση και θα εκδώσει ένα λεύκωμα ή ένα ημερολόγιο ώστε να τα αναδείξουμε και να τα κάνουμε γνωστά στο ευρύ κοινό.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι άνω των 16 ετών ή ανήλικοι με την συγκατάθεση των κηδεμόνων τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής και η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνονται δεκτές έως τις 30 Ιουνίου 2019.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου : www.fs12.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου