Αθλητικά

Διγενής: Με διοίκηση Ζαχαριά και του χρόνου

Πλήρης επιβεβαίωση του κυριακάτικου ρεπορτάζ της «δσπορ», με το οποίο είχε αποκαλύψει ότι η διοίκηση με επικεφαλής τον Τσαμπίκο Ζαχαριά θα απέσυρε την παραίτησή της, αν δεν προέκυπτε συνδυασμός για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, έτσι ώστε να αποφευχθεί το Πρωτοδικείο.
Όπως και έγινε, καθώς στην επαναληπτική Γ.Σ. της Κυριακής δεν παρουσιάστηκε συνδυασμός και η διοίκηση παραμένει στην θέση της, προκειμένου να οδηγήσει τον Διγενής στην αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Παραμένει η ίδια διοίκηση – Τεράστια η ευθύνη μας.
Μετά τις διαδικασίες διάδοχης κατάστασης στο τιμόνι της ομάδας του τοξοβόλου δεν υπήρχε κάποιο νεώτερο ως προς το ενδιαφέρον που έδειξαν κάποια μέλη μας στην προηγούμενη συνάντηση της ομάδας μας.
Υπενθυμίζουμε ότι η τωρινή διοίκηση αποφάσισε να παραμερίσει και να βγουν μπροστά και άλλα παιδιά που έδειξαν ενδιαφέρον στην γενική συνέλευση, οι οποίοι δήλωσαν ότι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν.
Μετά την σημερινή (σ.σ. Κυριακή) συνάντηση η οποία περιμέναμε να υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον, αποδεικνύεται ότι στο τέλος δεν υπάρχει ουσιαστική συμμετοχή και βοήθεια
Αντιλαμβανόμενοι όμως την τεράστια ευθύνη μας, απέναντι στην μεγάλη ιστορία του συλλόγου, ο οποίος δεν είναι προϊόν μάρκετινγκ , αλλά είναι προϊόν αγάπης και συναισθήματος, στο δύσκολο περιβάλλον που ζούμε με την έλλειψη ελεύθερου προσωπικού χρόνου για την υλοποίηση όλων μας των σχεδίων, η τωρινή διοίκηση αποφάσισε να μην αφήσει το τιμόνι και να επαναφέρει την ομάδα εκεί που ανήκει.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου