Τοπικές Ειδήσεις

Απάντηση του Παύλου Πανηγύρη στον υποψήφιο Δήμαρχο Μεγίστης, Αχλαδιώτη Γεώργιο

Από τον κ. Παύλο Πανηγύρη, εστάλη στην “δ”, η ακόλουθη επιστολή:

Κύριε Διευθυντά,

Παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε στο έγκριτο φύλλο της εφημερίδας σας, απάντησή μου στην απάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Μεγίστης, Αχλαδιώτη Γεωργίου που απευθύνεται σε εμένα.

Κύριε Αχλαδιώτη,

Επειδή συνεχίζεις να προκαλείς την αλήθεια και μένα και όλους και επειδή σε ξέρω από όλες της μεριές όπως πολλοί στην Ρόδο και ειδικά στο Καστελλόριζο, σε ΠΡΟΚΑΛΩ, όπως λέει και ο παρουσιαστής κ. Ν. Μουτσινάς, επειδή σε συκοφάντησα, να υπερασπιστείς τον εαυτό σου στα δικαστήρια για τα ψέματα που λέω και να αποδείξεις το αντίθετο.

Κύριε Αχλαδιώτη, όταν δημοσίευσες την δήλωσή σου, σου είπα πρόσωπο με πρόσωπο, στο πλοίο που ταξιδεύαμε μαζί για Ρόδο, ότι κακώς μίλησες για ”Ηθική με πάθος” και ότι θα πάρεις την απάντησή σου από μένα.

Στην απάντησή μου σου είπα να απολογηθείς στους δημότες μας, για το τι έκανες όταν ήσουν σε θέσεις ευθύνης στον Δήμο για 18 χρόνια και ως αντιπολίτευση. Ξέρεις τι απάντησες; Ότι λέω ψέματα. Άκου λοιπόν, εσύ λες ψέματα και μάλιστα υποβαθμίζεις την νοημοσύνη των Καστελλοριζιών, σε αυτούς που ζουν στο Καστελλόριζο και σε όλο τον κόσμο και βεβαίως αυτοί θα σε κρίνουν όπως όλους μας.

Βρέ κουμπάρε, γιατί δεν είπες τι έκανες και να εξηγήσεις το έργο σου; Να σου πω εγώ. Γιατί δεν έχεις τίποτε να πεις.

1.Είναι ψέματα ότι με ανάθεση έδωσες το Δημοτικό βενζινάδικο χωρίς Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου; Αν είναι ψέματα δημοσίευσε την απόφαση και εγώ θα σκάσω και μήνυσέ με.

2.Είναι ψέματα ότι δεν φύτεψες ούτε ένα δέντρο ή λουλούδι ;

3.Είναι ψέματα ότι στις 20 γλάστρες εδώ και 6 χρόνια δεν υπάρχουν λουλούδια;

4.Είναι ψέματα ότι δεν πήγαινες στα Δημοτικά Συμβούλια όπως είχες υποχρέωση αλλά πήγαινες που και που ;

5.Είναι ψέματα ότι εδώ και έξι χρόνια οι καρέκλες της αίθουσας πολιτιστικών εκδηλώσεων από 270 έμειναν 100 περίπου;

6.Είναι ψέματα ότι οι κήποι έχουν ξεραθεί;

7.Είναι ψέματα ότι από 5 πολιτιστικές εκδηλώσεις γίνεται μία μόνο του Προφήτη Ηλία και αυτή με χορηγούς;

8.Είναι ψέματα ότι τιμωρήθηκες για απιστία στην υπηρεσία διότι δεν έπραξες το καθήκον σου ως αναπληρωτής Δήμαρχος, για να ευνοήσεις κάποιους; Τιμωρήθηκες πρωτόδικα με 8 μήνες και όχι 8 χρόνια, που από λάθος γράφτηκε.

9.Είναι ψέματα για τα αυτοκίνητα του Δήμου; Έμαθα ότι το Mercedes είναι κάπου στο χωριό Παστίδα, το άλλο που βρίσκεται;

Αν λέω ψέματα, απόδειξέ το στους Καστελλοριζιούς, γιατί εγώ ξέρω ότι λέω αλήθειες και σε προκαλώ να πεις την αλήθεια.

Τώρα να απαντήσω και για τον εαυτό μου.

Μήπως γνωρίζεις όταν παρέλαβα εγώ την διοίκηση του Δήμου σε τι κατάσταση ήταν το νησί;

Άκου λοιπόν, είμαι περήφανος που υπηρέτησα για 6 τετραετίες το νησί μου και για το έργο που πρόσφερα είναι τεράστιο, και όλοι το αναγνωρίζουν άσχετα αν με συμπαθούν η όχι.

Τώρα για τις παρελάσεις μου στα δικαστήρια, όλοι ξέρουν ότι τα περισσότερα ήταν για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου, πράγμα που εσύ δεν έκανες όταν χρειάστηκε.

Τιμωρήθηκα γιατί έφτιαξα το Δημοτικό Καρνάγιο, τον δρόμο του Βενζινάδικου και για άλλα, χωρίς να έρθει κανείς από το Δημοτικό Συμβούλιο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου.

Όσον αφορά για την άδικη φυλακή των 5 ετών που τιμωρήθηκα για την 8ετή

συντήρηση των αυλακών που έγινε με αυτεπιστασία όπως έλεγε ο Νόμος και εκτελούσα αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και όπου εργάστηκαν 50 διαφορετικά άτομα, εσύ ως είχες υποχρέωση εκ της θέσεώς σου, να έρθεις να πεις την αλήθεια, ότι εγώ εκτελούσα αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, δυστυχώς με πούλησες εσκεμμένα για να τιμωρηθώ. Αυτά πρέπει να πεις στον κόσμο. Τιμωρήθηκα μόνο για αυτό, με την απαγόρευση να συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές, όχι όμως στις μεθεπόμενες. Έχει ο Θεός για τις μεθεπόμενες.

Όσον αφορά στο ότι με έχει κυριεύσει ο φόβος ότι δεν θα κερδίσει τις εκλογές ο συνδυασμός του Γεωργίου Σαμψάκου, αυτό θα το δούμε και ξέρεις, μου θυμίζει την προηγούμενη εκλογική περίοδο που ήσουν πάλι υποψήφιος και έλεγες στον κόσμο ακόμη και στη τηλεόραση ΚOSMOS ότι θα έκανες περίπατο και ως δια μαγείας έχασες με 49 ψήφους διαφορά. Μάλλον πάλι θα κάνεις λάθος, γιατί ξέρει ο κόσμος τι θα κάνει και ξεχνάς ότι μας γνωρίζει όλους.

Στο επόμενο δημοσίευμα θα μπούμε πια στα προσωπικά, γιατί περιέργως επιμένεις στις Ηθικές αξίες, για να δούμε γιατί μιλάς και να ακούσει ο κόσμος τι θα πω.

Όσον αφορά την προεκλογική περίοδο που γράφω αυτά για σένα, σε ειδοποίησα και ξέρεις κάτι, μπούχτισα με την υποκρισία σου.

Εν αναμονή.

Παύλος Πανηγύρης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου