Ατάκτως Ερριμμένα

Ο αθόρυβος

«Ο δύσκολος αγώνας πριν τον επίσημο  «αγώνα» . Ένα παρασκήνιο που λίγοι μπορούν να υποψιαστούν ότι υπάρχει, όμως οφείλουμε να σταθούμε και να το αναδείξουμε.Λίγο πριν την τελική ευθεία «πήρανε φωτιά» άνθρωποι και μηχανήματα. Πώς να μην ευχαριστήσουμε δημόσια έναν από τους πολύ στενούς συνεργάτες της μεγάλης διοργάνωσης που προετοιμάζουμε, όταν με ένα τηλέφωνο ξεσηκώνει τον τόπο για να εξασφαλιστεί η δυνατότητα χρήσης όλων των χώρων του αθλητικού κέντρου με ασφάλεια, από τους μικρούς αθλητές και τους επισκέπτες της εκδήλωσης. Χρήστο Ευστρατίου, είμαι διπλά χαρούμενη και υπερήφανη που εκτός από την αδιαμφισβήτητη συνεισφορά σου στον τόπο, σε είχα και μαθητή στο σχολείο, κάποτε στο παρελθόν (η χρονολογία είναι περιττή)»

Αυτό, από την κυρία M. Φατσέα σε κοινωνικό δίκτυο,  σχετικά με την κινητοποίηση,  προκειμένου να  καθαριστεί ο χώρος στο Καλλιπάτειρα για την 1η Μαθητιάδα.

Για να συνεχίσει ο κ. Νίκος Παπασταματίου: «Τους δύσκολους αγώνες, πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας τους δίνουν οι ήρωες της καθημερινότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι προέρχονται συνήθως από τις τάξεις του πραγματικής επιχειρηματικότητας και για ότι κάνουν καταθέτουν ψυχή. Είμαστε περήφανοι Χρήστο γιατί και εσύ είσαι “παιδί” του Επιμελητηρίου μας όπου έκανες τα πρώτα σου βήματα στο δημόσιο βίο. Συνέχισε έτσι και ‘μείς πάντα θα σε καμαρώνουμε.»

Όπως το λέει ο κ. Παπασταματίου. Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς δελτία τύπου, χωρίς δηλώσεις, ο Χρήστος Ευστρατίου εντελώς  αθόρυβα, κάνει απλά την δουλειά του. Και ακριβώς γιατί αυτό το πιστεύει, δεν παρελαύνει διαφημίζοντας το αυτονόητο, Βέβαια θα μπορούσε πει κάποιος, πως στη χώρα που το αυτονόητο γίνεται είδηση, είναι ο πλέον να αδικημένος αφού τα εύσημα ενίοτε τα παίρνουν άλλοι. Μόνο που οι πολίτες εκτός από κριτήριο, έχουν μάτια και βλέπουν, συν του ότι εκτιμούν όσους δεν τους ζαλίζουν κάνοντας είδηση πως κάνουν την δουλειά τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου