ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία
Μέγεθος γραμμάτων
Την 19-05-2017 το με­ση­μέ­ρι εντο­πί­στη­κε στη Με­σαιω­νι­κή πόλη της Ρόδου από πε­ρι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Του­ρι­στι­κής Αστυ­νο­μί­ας Ρόδου, 19χρο­νος υπή­κο­ος Μπα­γκλα­ντές να επαι­τεί και αφού προ­σή­χθη, βε­βαιώ­θη­κε σε βάρος του αντί­στοι­χη πται­σμα­τι­κή πα­ρά­βα­ση.
Την 19-05-2017 το με­ση­μέ­ρι συ­νε­λή­φθη από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ρόδου, 33χρονη  υπή­κο­ος Αλ­βα­νί­ας, η οποία επέ­τρε­πε σε ανή­λι­κο παιδί της να επαι­τεί από διερ­χό­με­νους πο­λί­τες στην πόλη της Ρόδου.
Την 19-05-2017 το βράδυ συ­νε­λή­φθη στη Δη­μο­τι­κή Ενό­τη­τα Καλ­λι­θέ­ας, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αρ­χαγ­γέ­λου, 24χρο­νος ημε­δα­πός, γιατί δεν είχε προ­βεί στην έκ­δο­ση δελ­τί­ου αστυ­νο­μι­κής ταυ­τό­τη­τας.
Την 19-05-2017 το βράδυ συ­νε­λή­φθη στην πόλη της Ρόδου, από πε­ρι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κούς της Ο.Π.Κ.Ε., 20χρο­νος υπή­κο­ος Βουλ­γα­ρί­ας, γιατί κα­τεί­χε μι­κρο­πο­σό­τη­τα ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης, η οποία κα­τα­σχέ­θη­κε.
Την 20-05-2017 τις πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες συ­νε­λή­φθη­σαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Ρόδου, 47χρο­νος ημε­δα­πός και 26χρο­νος υπή­κο­ος Ρου­μα­νί­ας, γιατί ο 47χρο­νος απα­σχο­λού­σε τον 26χρονο σε κα­τά­στη­μα υγειο­νο­μι­κού εν­δια­φέ­ρο­ντος χωρίς άδεια ερ­γα­σί­ας και πι­στο­ποι­η­τι­κού υγεί­ας,

Την 19-05-2017 το πρωί συ­νε­λή­φθη στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Ασφα­λεί­ας Κω, 22χρο­νος ημε­δα­πός γιατί στο πλαί­σιο αστυ­νο­μι­κού ελέγ­χου και έρευ­νας που έγινε στο σπίτι του, πα­ρου­σία δι­κα­στι­κού λει­τουρ­γού, βρέ­θη­κε στην κα­το­χή του και κα­τα­σχέ­θη­κε μι­κρο­πο­σό­τη­τα ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης.
Την 19-05-2017 το από­γευ­μα συ­νε­λή­φθη στην πόλη της Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Ασφα­λεί­ας Κω, 25χρο­νος υπή­κο­ος Συ­ρί­ας γιατί όπως δια­πι­στώ­θη­κε διέ­με­νε πα­ρά­νο­μα στη χώρα μας. Σε βάρος του κι­νή­θη­κε η δια­δι­κα­σία επι­στρο­φής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.