ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κινητές μονάδες ελέγχου καυσαερίων σε 13 Περιφέρειες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Εκθεση αυτοκινήτων

Στη διάθεση για χρήση μέχρι την 31/12/2014, δεκα­τεσ­σά­ρων κινητών μονάδων τεχνι­κού ελέγχου οχη­μά­των, κυριό­τη­τας του υπουρ­γείου Μετα­φο­ρών προ­χώ­ρησε ο αρμό­διος υφυ­πουρ­γός Μιχ. Παπα­δό­που­λος.

Η διάθεση των κινητών μονάδων γίνεται στο πλαίσιο ελέγχου μέτρη­σης καυ­σα­ε­ρίων των αυτο­κι­νή­των για περι­βαλ­λο­ντι­κούς λόγους.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι μονάδες θα δια­τε­θούν στις εξής δεκα­τρείς Περι­φε­ρεια­κές Ενό­τη­τες: Σερρών, Ιωαν­νί­νων, Κοζάνης, Τρι­κά­λων, Μαγνη­σίας, Λέσβου, Αιτωλ/νιας, Κυκλά­δων, Ηρα­κλείου, Έβρου, Αχαΐας, Φθιώ­τι­δας και Βοιω­τίας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.