Τοπικές Ειδήσεις

Δήλωση της Περιφερειακής Συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου Μαρίας Χατζηγιάννη μετά την ορκωμοσία της

«Η Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίσει να δίνει όλες τις δυνάμεις της μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο για την ανατροπή της πολιτικής που υπερασπίζεται την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος των λαϊκών αναγκών.

Είναι γεγονός ότι μέσα από την Περιφέρεια, επειδή ακριβώς αποτελεί κομμάτι της κρατικής διοίκησης, επιδιώκεται η υλοποίηση των αντιλαϊκών στόχων της κυβέρνησης, πολύ περισσότερο που η Περιφερειακή Αρχή έχει ταυτιστεί μαζί της και τους εξειδικεύει σε επίπεδο περιφέρειας σε όλους τους τομείς.

Επιβάλλεται λοιπόν στις πολύ δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν σήμερα, αλλά και μπροστά στις δυσκολότερες που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τους εργαζόμενους και όλο το λαό, να συνεχίσουμε πιο δυναμικά στην ανάδειξη των λαϊκών προβλημάτων και να διεκδικήσουμε ουσιαστικές λύσεις.»

20/04/2021

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου