Κατηγορηματικά διαψεύδει το Μαξίμου το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild για λάθος επιστολή της Ελλάδας στο Eurogroup.
“Τις τελευταίες ώρες διαρρέεται το ευφάνταστο σενάριο ότι εστάλη λάθος επιστολή στο Eurogroup και ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στην κυρία Μέρκελ για αυτό το υποτιθέμενο λάθος”, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
“Έίναι προφανές ότι η νοσηρή φαντασία ορισμένων αγγίζει τα όρια της προβοκάτσιας. Η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τις συκοφαντικές διαρροές” τονίζουν οι ίδιες πηγές.
Tην δική του απάντηση έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης μέσω του twitter¨
“«Όποιος πιστέψει τα ψεύτικα δημοσιεύματα της Bild, ας το κάνει με δική του ευθύνη», έγραψε ο κ. Βαρουφάκης. “
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.