Ειδήσεις

Δηλώσεις της προέδρου της ΝΟΔΕ Νατάσας Βενετοκλή

«Στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας εξελέγη ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος ένας άνθρωπος με σημαντική πολιτική διαδρομή. Μπορεί να εκπροσωπήσει τον ανώτατο θεσμό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Αυτό υπογράμμισε σε συνέντευξή τύπου χθες η πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ κ. Νατάσα Βενετοκλή με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Είμαι σίγουρη πως ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα υπηρετήσει τον ανώτατο πολιτειακό θεσμό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πέρα από κάθε πολιτική σκοπιμότητα. Η επιλογή του για το ανώτατο αξίωμα είναι εξαιρετική. Εκτιμήθηκε η πολιτική του διαδρομή και το ήθος του», δήλωσε η πρόεδρος της ΝΟΔΕ.
Σε ερώτηση σχετικά με τη συναίνεση που υπήρξε στο συγκεκριμένο θέμα, τουλάχιστον μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, η κ. Νατάσα Βενετοκλή δήλωσε:
«Ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν έχει να κάνει με κόμματα και με μικροπολιτικές. Είναι ανώτερος και πρέπει να μείνει μακριά από κομματικές σκοπιμότητες. Η ΝΔ απέδειξε πως μπορεί να πράξει αυτό που πρέπει».
Σχετικά με την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της 25ης Ιανουαρίου η κ. Νατάσα Βενετοκλή δήλωσε πως σε λίγες ημέρες θα συνεδριάσει η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ.
«Σε λίγο καιρό θα συνεδριάσει η νομαρχιακή επιτροπή της ΝΔ. Είχαμε συνεργασία με τις τοπικές επιτροπές και κάναμε μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στα Δωδεκάνησα», δήλωσε η κ. Νατάσα Βενετοκλή.
Σε ερώτηση σχετικά με τα πρώτα συμπεράσματα από την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος η πρόεδρος της ΝΟΔΕ δήλωσε πως η ΝΔ κρατήθηκε και σε αρκετά νησιά ενίσχυσε τις δυνάμεις της.
«Στα περισσότερα νησιά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η ΝΔ ενίσχυσε σημαντικά τις δυνάμεις της σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Αυτό είναι ένα θετικό γεγονός και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε την πορεία μας και να δουλέψουμε μεθοδικά με υπευθυνότητα και να υπηρετήσουμε σωστά τον τόπο και από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης», δήλωσε η κ. Νατάσα Βενετοκλή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου