Τοπικές Ειδήσεις

«Πλησιάζει η λήξη των επαναπροσλήψεων 2023, έως 25 Ιανουαρίου οι υποβολές »

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου ενημερώνει τα μέλη του ότι πλησιάζει η λήξη των επαναπροσλήψεων αφού υποβολές θα πραγματοποιούνται έως την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023.

Υπενθυμίζουμε, ότι με την παρακράτηση συνδρομής ΔΕΝ γίνεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ η ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ παρά μόνο πραγματοποιείτε η εγγραφή των νέων μελών και ανανεώνετε η συνδρομή των παλαιών μελών του Σωματείου.

Συνεπώς, οι συνάδελφοι που έχουν πληρωμένη συνδρομή για να πραγματοποιήσουν την αίτηση επαναπρόσληψης τους πρέπει να προσέλθουν αυτοπροσώπως ώστε να υποβάλλουν – υπογράψουν την αίτηση τους.

Στην περίπτωση που συνάδελφοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση επαναπρόσληψης αλλά για τον οποιονδήποτε λόγο αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως σε κάποιο από τα γραφεία του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν και να ενημερωθούν για τους εναλλακτικούς τρόπους υποβολής της αίτησης.

Επαναπροσλήψεις θα διεξάγονται καθημερινές και έως την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου.

 

Ωράριο λειτουργίας

 

Ø Γραφείο Σωματείου Ρόδο 08:00-16:00

Ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Στεφ. Καζούλη 30

Ø Παράρτημα Σωματείου Αφάντου 08:30-14:00

Πλατεία Ελευθερίας Αφάντου, εντός του Δημαρχείου Αφάντου

 

Περισσότερες Πληροφορίες:

Τηλ. 2241032220 E-mail: sksrodou@gmail.com

Facebook: Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου