Τοπικές Ειδήσεις

Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Νοτίου Αιγαίου της ΝΔ

Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας διεξήχθη την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου μέσω της πλατφόρμας zoom.

Αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων, το ΜΠΣ Νοτίου Αιγαίου επεδίωξε να ενημερώσει τους φορείς των νησιών του Νοτίου Αιγαίου για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η ψηφιακή μετάβαση της χώρας μας στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης με θέμα «Έξυπνες πόλεις – ´Εξύπνα νησιά» ήταν ο Υφύπουργος Ψηφιακής Διακυβέρνηση κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, που ανέδειξε το κυβερνητικό έργο της ψηφιακης μεταβασης της χώρας μας, ο κ. Βασίλης Νικολοπουλος, από τον Όμιλο Μυτιληνέος και ο κ. Χρήστος Καλλονιάτης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου που επεσήμαναν τα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού στην καθημερινότητα των τοπικών μας κοινωνιών και οικονομιών.

Στην εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του κ. Γεωργίου Στεργίου, Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Εργασίας, κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, και συμμετείχαν η κ. Μίκα Ιατρίδη, Βουλευτης Δωδεκανήσου, η κ. Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτής Κυκλάδων, τα Στελέχη του Μητρώου, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.

Όπως τόνισε και η Γεν. Συντονίστρια του Μητρώου Νοτίου Αιγαίου, τα νησιά πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής μετάβασης που επιτυγχάνεται από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Την ερχόμενη Δευτέρα το ΜΠΣ Νοτίου Αιγαίου θα συνεδριάσει εκ νέου με συμμετέχοντες Βουλευτές από τα Δωδεκάνησα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου