Τοπικές Ειδήσεις

Βιωματικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για τα μέλη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ρόδου Αγίων Αποστόλων «ΠΝΟΗ»

Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα δημιουργήθηκε τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στο παρασκευαστήριο γευμάτων της Δομής Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Ρόδου. Τα μέλη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ρόδου Αγίων Αποστόλων «ΠΝΟΗ» συμμετείχαν σε βιωματικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, όπου με τη βοήθεια του προσωπικού της Δομής Παροχής Συσσιτίου παρασκεύασαν μελομακάρονα.

Οι ωφελούμενοι του κέντρου αφού ξεναγήθηκαν στο χώρο του συσσιτίου , παρασκεύασαν μελομακάρονα και απασχολήθηκαν δημιουργώντας μια κατασκευή την οποία χάρισαν στους εργαζόμενους του συσσιτίου.

Επίσης, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 οι λιλιπούτιοι μαθητές των παιδικών σταθμών που ανήκουν στην ΑΜΚΕ Δήμου Ρόδου και το Δ.Ο.Π. συγκέντρωσαν τρόφιμα για την ενίσχυση του συσσιτίου και δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, τις οποίες χάρισαν για να προσφερθούν τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Η παράδοση των τροφίμων και των κατασκευών πραγματοποιήθηκε από υπεύθυνους και εργαζόμενους των παιδικών σταθμών στον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Δ.Ο.Π. κ. Γεώργιο – Ευθύμιο Τριάντο , ο οποίος με τη σειρά του , εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διεύθυνσης και των εργαζομένων του Ιδρύματος, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΠΝΟΗ» και τους Παιδικούς Σταθμούς της ΑΜΚΕ και του Δ.Ο.Π.

Ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και να είναι το ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου