Τοπικές Ειδήσεις

Εθελοντική δράση για τον καθαρισμό του πάρκου του Ροδινιού από τον Kυκλώνα Pόδου

Εθελοντική δράση για τον καθαρισμό του Πάρκου του Ροδινιού, διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 14.00 η διαδικτυακή ομάδα «Κυκλώνας Ρόδου».
Το σημείο συνάντησης είναι η βρύση του Ροδινιού και μπορεί να συμμετάσχει όποιος επιθυμεί, προκειμένου να βοηθήσει στον εξωραϊσμό του εμβληματικού πάρκου της Ρόδου.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του διαχειριστή της ομάδας κ. Γιάννη Μανωλά ο οποίος παρ΄ότι διαμένει στο εξωτερικό, η διάθεση για προσφορά στον τόπο του όχι μόνο δεν έχει εκλείψει αλλά βοηθά σε κάθε ευκαιρία, με έμφαση στις μετεωρολογικές προγνώσεις και προειδοποιήσεις για έντονα καιρικά φαινόμενα, παρ΄ότι δεν είναι επαγγελματίας μετεωρολόγος.
Στο πλαίσιο των δράσεων της ομάδας έγκειται και ο σημερινός καθαρισμός του πάρκου του Ροδινιού, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι δεν είναι μέλη της διαδικτυακής ομάδας.
Στις 14:00 σήμερα θα βρίσκεται στην είσοδο του Ροδινιού ο συνεργάτης του «Κυκλώνα Ρόδου» Χαλίλ Ρετζεπάκης και θα δοθούν οδηγίες για τη διαδρομή. Οσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη δράση θα πρέπει να έχουν μαζί τους σακούλες συλλογής απορριμμάτων, γάντια και οποιοδήποτε βοηθητικό εργαλείο χρησιμοποιούν οι ίδιοι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου