ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γέφυρα ζωής για δίδυμα νεογνά – Κατεπείγουσα αεροδιακομιδή από την Κω στο ΠΑΓΝΗ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αεροδιακομιδη

Ολο­κλη­ρώ­θηκε με επι­τυ­χία νωρίς το πρωί του Σαβ­βά­του

Νέα γέφυρα ζωής σημειώ­θηκε, τα ξημε­ρώ­ματα του Σαβ­βά­του, ανάμεσα στην Κρήτη και την Κω προ­κει­μέ­νου να σωθούν δύο νεογνά.

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες του cretapost, τα δίδυμα νεογνά μόλις μερικών ωρών παρου­σί­α­σαν σοβαρά προ­βλή­ματα υγείας με απο­τέ­λε­σμα οι θερά­πο­ντες ιατροί στο νοσο­κο­μείο της Κω να δια­τά­ξουν την εσπευ­σμένη δια­κο­μιδή τους στην Κρήτη.

Η επι­χεί­ρηση σωτη­ρίας των δίδυμων νεογνών ήταν σε εξέλιξη τα ξημε­ρώ­ματα και ολο­κλη­ρώ­θηκε με επι­τυ­χία νωρίς το πρωί του Σαβ­βά­του με τα βρέφη να νοση­λεύ­ο­νται πλέον στο Πανε­πι­στη­μιακό Νοσο­κο­μείο Ηρα­κλείου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.