Ειδήσεις

Ενέργειες από ΔΛΤ Καλύμνου για αδειοδότηση Υδατοδρομίου

Με απόφαση του ΔΣ του ΔΛΤ Καλύμνου, θα ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες για την αδειοδότηση του Υδατοδρομίου στο λιμάνι του νησιού μας.
Να θυμίσουμε ότι και στο παρελθόν είχαν πραγματοποιηθεί δρομολογιακές πτήσεις υδροπλάνων και η Κάλυμνος είχε οριοθετημένο και αδειοδοτημένο υδατοδρόμιο.
Επειδή με την τότε νομοθεσία η άδεια του υδατοδρομίου εκδιδόταν στο όνομα της εταιρείας που διαχειριζόταν τα υδροπλάνα, με την αναστολή των εργασιών της ,ανεστάλη και η άδεια του υδατοδρομίου μας.

 

Τ θετική ψήφο τους παραχώρησαν οι περισσότεροι εκ των περιφερειακών συμβούλων στην εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη σχετικά με τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου, όσον αφορά στη δημιουργία υδατοδρομίου στη Σύρο, στη χθεσινή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο.

 

kalymnos-news.gr,koinignomi.gr

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου