Τοπικές Ειδήσεις

Άσκηση εξωτερικής πολιτικής από έναν καταδικασθέντα για απάτη κατ’ εξακολούθηση, δεν νοείται”

Απάντηση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Χρήστου Μπάρδου, σε ανακοίνωση του Χαράλαμπου Κόκκινου σχετικά με τα ελληνοτουρκικά

 

Έχει καταντήσει γραφική η επιμονή του Χαράλαμπου Κόκκινου να προσπαθεί να κρατηθεί στην επικαιρότητα εκφράζοντας άποψη “δια πάσαν νόσον…” και σε κάθε ευκαιρία.

Τα ελληνοτουρκικά είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και στην περίπτωση αυτή ο Χαράλαμπος Κόκκινος συγχέει τη σοβαρή προσέγγιση με το κακής ποιότητας χιούμορ.

Του διαφεύγει προφανώς ότι άσκηση εξωτερικής πολιτικής από έναν καταδικασθέντα για απάτη κατ’ εξακολούθηση, δεν νοείται.

Δεν ξέρω αν με τις προτάσεις του διεκδικεί μερίδιο στην ιστορία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, η δική του ιστορία πάντως στα κοινά του τόπου έχει τελειώσει. Ο μόνος που δεν το καταλαβαίνει είναι ο ίδιος, ως επικεφαλής της παράταξης του ενός.

Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου