Τοπικές Ειδήσεις

Μίκα Ιατρίδη: «Το ζήτημα της ασφάλειας των νησιωτών είναι σε προτεραιότητα”

Δουλεύουμε για να αντιμετωπίσουμε παραλείψεις του παρελθόντος.

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο, κ. Μιχάλη Καραμαλάκη είχε η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη.

Στη συνάντηση τέθηκε σε προτεραιότητα η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, και ιδιαίτερα η πίεση που δέχονται τα νησιά της Δωδεκανήσου, όπως η Κως, η Λέρος και η Σύμη.

Περαιτέρω, η Αναπληρώτρια Γενικής Γραμματέας της Ν.Δ. συζήτησε τα ζητήματα που απασχολούν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία στα Δωδεκάνησα και ζήτησε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση των υπηρεσιών στα νησιά.

Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε:

«Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον κ. Υπουργό και τον κ. Αρχηγό το ζήτημα του μεταναστευτικού, το οποίο έχει δημιουργήσει ασφυκτική πίεση στα νησιά μας και, ταυτόχρονα να τους δώσω και τις επιστολές των Δημάρχων των νησιών μας.

Είναι μια κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη και γίνονται όλες οι ενέργειες για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα και να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις.

Συζήτησα ακόμα τα γενικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική και η Αστυνομία στο νομό μας και ζήτησα την ενίσχυσή τους. Η κυβέρνηση είναι κοντά στα νησιά μας και γίνεται ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπιστούν οι αβλεψίες του παρελθόντος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου