Αθλητικά

«Έφυγε» ο αγαπημένος πρόεδρος του Δωδεκανησιακού αθλητισμού

Πένθος στο ροδίτικο αθλητισμό, πένθος στην Κ.Α.Ε. Κολοσσός, πένθος στην Ε.Π.Σ.Δ., πένθος στη Ρόδο, πένθος παντού. Την Κυριακή ”έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Μιχάλης Κόκκινος. Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Κολοσσός ένιωσε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας σε πένθος όλο το δωδεκανησιακό αθλητισμό. Μέχρι και πριν από λίγες μέρες, ο Μιχάλης Κόκκινος ήταν άκρως δραστήριος και μάλιστα είχε δώσει το ”παρών” στα Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Κολοσσός. Ακόμη και το μικρό εγκεφαλικό που υπέστη, δεν στάθηκε ικανό να τον λυγίσει, αφού πάλεψε και τελικά έφυγε σήμερα ”πλήρης ημερών”, έχοντας αφήσει μία τεράστια παρακαταθήκη στο ροδίτικο και κατ’ επέκταση στο δωδεκανησιακό αθλητισμό.

Ο Μιχάλης Κόκκινος ήταν αγαπητός σε όλο τον κόσμο, έχοντας διατελέσει πρόεδρος και παράγοντας στην κυριολεξία… παντού. Με το χαμόγελο πάντα στα χείλη και έχοντας τρομερό χιούμορ, ο πρόεδρος είχε πάντα να πει έναν καλό λόγο για όλους. Οι επικές ατάκες του σε κάθε αγιασμό της Κ.Α.Ε. Κολοσσός αλλά και η προσφορά του στη ροδίτικη κοινωνία, τον συνόδευσαν μέχρι το τέλος της ζωής του. Διετέλεσε πρόεδρος της Ρόδου,  της Ε.Π.Σ.Δ. (επί θητεία του αγοράστηκαν τα γραφεία στην οδό Κοδριγκτώνος) και ήταν επίτιμο μέλος της Ένωσης. Τα όσα προσέφερε ο ίδιος στο ροδιακό αθλητισμό, αποτελούν μία τεράστια παρακαταθήκη για τους νεότερους. Η είδηση της απώλειας του, δυστυχώς στενοχωρεί όλο τον κόσμο, αφού ο Μιχάλης Κόκκινος ήταν ο πρόεδρος… όλων.

Η απώλεια του εμβληματικού προέδρου Μιχάλη Κόκκινου έχει βυθίσει στο πένθος το ροδίτικο αθλητισμό. Τα συλλυπητήρια είναι πολλά, αφού ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο και την αθλητική οικογένεια της Ρόδου. Αναλυτικά:

Κ.Α.Ε. ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Η οικογένεια του Κολοσσού Ρόδου H Hotels θρηνεί την απώλεια του ιστορικού της προέδρου, Μιχαήλ Κόκκινου. Στις 18 Αυγούστου 2019, ο Κολοσσός Ρόδου έχασε τον άνθρωπο που πίστεψε, αγάπησε και υπηρέτησε την ομάδα με ακεραιότητα και αμέριστη αγάπη, από την θέση του προέδρου για 16 χρόνια. Γεννημένος το 1930 στη Ρόδο, ο Μιχαήλ Κόκκινος συνέδεσε το όνομά του με τον Κολοσσό Ρόδου. Διετέλεσε πρόεδρος σε δύσκολες εποχές για την ομάδα, αλλά με το όραμα και την πίστη του την καθοδήγησε στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Η πρώτη του ενασχόληση με τη «θαλασσί» οικογένεια ήρθε το μακρινό 1991, ωστόσο δεν ήταν σύντομη, καθώς έμεινε στην προεδρία μέχρι το 1999. Τα χρόνια πέρασαν και ο Μιχαήλ Κόκκινος δεν μπορούσε να ήταν άλλο μακριά από τον Κολοσσό, γι’ αυτό επέστρεψε στην προεδρία του το 2011, μένοντας μέχρι και σήμερα. Το έργο του και η αγάπη του στην ομάδα θα τον κρατήσουν ζωντανό για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας. Η διοίκηση του Κολοσσού H Hotels, το προπονητικό team και ολόκληρo το επιτελείο των θαλασσί εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.  Καλό ταξίδι Πρόεδρε της καρδιάς μας.. Σου υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε το όνειρο σου σύμφωνα με τις αξίες που χάραξες. Θα είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στο μεγάλο έργο σου.

ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Στο άγγελμα του θανάτου του εκλεκτού πρώην προέδρου της ομάδας της Ρόδου Μιχάλη Κόκκινου, το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε: Να παραστεί αντιπροσωπεία του συμβουλίου και ποδοσφαιριστές στην εξόδιο ακολουθία. Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στον επόμενο εντός έδρας αγώνα Να κατατεθεί στη μνήμη του στεφάνι.

Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Η οικογένεια της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου πενθεί για την απώλεια του εμβληματικού προέδρου Μιχάλη Κόκκινου, ο οποίος επί σειρά ετών έδωσε και τη ψυχή του για την ανάπτυξη του αθλητισμού στα Δωδεκάνησα. Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου συλλυπάται την οικογένεια του εκλιπόντα και φυσικά την κόρη του Ελένη, η οποία είναι μέλος της δικής μας οικογένειας. Αλησμόνητος πρόεδρε, δεν θα σε ξεχάσουμε. Η προσφορά σου ήταν τεράστια…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ: Έφυγε από κοντά μας πριν από λίγο ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Μιχαλης Κόκκινος τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψει κάποιος την προσφορά του στα κοινά του τόπου μας
Καλό ταξίδι πρόεδρε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Ο Α.Σ. Φοίβος Κω εκφράζει την λύπη του για την απώλεια του εμβληματικου προέδρου της ΚΑΕ Κολοσσού και επίτιμου προέδρου της Ε.Π.Σ.Δ. Μιχάλη Κόκκινου. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ: O A.Σ Κώων Ιπποκράτης εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον χαμό του προέδρου της ΚΑΕ Κολοσσός και επίτιμου προέδρου της Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου, Μιχάλη Κόκκινου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Ο Α.Σ. Έσπερος Κω εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους του Μιχαήλ Κόκκινου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Η οικογένεια της Ακαδημίας Καλύμνου (CBA),  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους  και στην ΚΑΕ Κολοσσός για τον χαμό του Μιχαήλ Κόκκινου. Καλό Παράδεισο.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: ”Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα ήθελαν να εκφράσουν, στην οικογένεια του Μιχάλη Κόκκινου, ο οποίος υπηρέτησε τον Δωδεκανησιακό Αθλητισμό από πολλές θέσεις, τη βαθύτατη θλίψη τους και θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του”.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ: Έφυγε από κοντά μας ο επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δωδ/σου Μιχάλης Κόκκινος, ένας εξαίρετος άνθρωπος του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού. Το Δ/Σ του Α.Ε.Σ.Κλεάνθης Παραδεισίου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

*Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 στις 12:00, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου και η ταφή στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου