Αθλητικά

Ξεκίνησε η Μπόνη με Ολυμπιακό!

Στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας όπου θα χρησιμοποιεί ως έδρα τη σεζόν 2015-2016 η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος. Το ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» συνοδεύεται με όνειρα και φιλοδοξίες για μια πετυχημένη σεζόν, ανάλογη με αυτή που αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Συνολικά 10 αθλήτριες ήταν παρούσες στην πρώτη προπόνηση με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για τη φετινή σεζόν, μεταξύ των οποίων και η Ροδίτισσα Μαρί-Ρόζα Μπόνη. Ο λόγος για τις Γκότζη Νατάσα, Σταμάτη Εβίνα, Μπόνη Μαρία- Ρόζα, Χατζηνικολάου Όλγα, Μπαλτά Ανθή, Νικολαϊδου Νένα, Χαλιβέρα Τάνια, Καλογήρου Ρούλα, Κοσμά Αφροδίτη. Παπαμιχαήλ Πέλη.
Στις 24 Αυγούστου αναμένεται να ενσωματωθεί η στην προετοιμασία η Λικέντρα Τζόνσον και την 1η Σεμπτεμβρίου η Χέιλι Κριστόφερσον. Το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού αποτελείται από την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη, το β’ προπονητή Γιώργο Παντελάκη, την γ’ προπονητή Σταυρούλα Πράσσα και τη γυμνάστηρια Κλαίρη Μαρτινοπούλου. Από πλευράς διοίκησης του Ολυμπιακού το παρών έδωσε η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Πριν την έναρξη του προγράμματος η κ. Τσιλιγκίρη καλωσόρισε τις αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, οριοθετώντας τον στόχο για τη νέα σεζόν που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης διήρκησε 2 ώρες και θα συνεχιστεί με καθημερινές απογευματινές προπονήσεις το επόμενο διάστημα. Βάσει του προγράμματος όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Λευκάδα από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου και στόχος είναι μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων (το πρώτο δεκαήμερα του Οκτωβρίου) να έχουν δοθεί 6-7 φιλικά παιχνίδια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου