Πολιτιστικά

MINEGOD: το βιβλίο- πόνημα αυτοβελτίωσης του Αντώνη Κουτούζη

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Αντώνη Κουτούζη με τίτλο MINEGOD που αφορά στα εύλογα ερωτήματα κάθε ανθρώπου, στις τεράστιες, αλλά αναξιοποίητες δυνατότητές του και στην αυτοβελτίωση που επιτυγχάνεται, γνωρίζοντας με συγκεκριμένες ασκήσεις τον εαυτό του.

Ο Κυρίαρχος του Νου κατευθύνεται με Συνείδηση. Εμπνέεται, Φαντάζεται και Διαισθάνεται τον στόχο του. Μπαίνει ΤΩΡΑ σε αυτόν! Συγχωρεί και Επαναστατεί. Ισορροπεί το Συναίσθημα με τη Λογική. Έρχεται σε επαφή με τον Εαυτό με Ευγνωμοσύνη, Σεβασμό και Εκτίμηση.

Είναι Ανεξάρτητος και Ζει με Ενθουσιασμό. Παρατηρεί και Προσαρμόζεται στον στόχο κάθε στιγμή. Η συνταγή που δημιουργεί το Όνειρο του, στην πραγματικότητα, είναι η Προς-ευχή με Πειθαρχία και Πίστη!

«Το ελληνικό μοντέλο Life Coaching MINEGOD βασίζεται σε 7 βήματα γνωριμίας με τα έμφυτα δώρα που έχει χαρίσει η Δημιουργία σε εσένα άνθρωπε, για να γνωρίσεις τον Εαυτό σου. Η εννοιολογική ανάλυση σύμφωνα με την ελληνική γραμματεία αποτελεί οδηγό για να κατανοήσεις τα δώρα και την αποστολή που έχεις στη ζωή.

Η αποστολή σου είναι να βρεις την ευτυχία σου! Μέσα από τις ελεύθερες και αληθινές απαντήσεις στις ερωτήσεις που βρίσκονται στο τέλος κάθε κεφαλαίου, εισέρχεσαι στη διαδικασία επαφής και γνωριμίας με τον Εαυτό σου, τους στόχους σου και την δυνατότητα που υπάρχει ήδη να επιτύχεις την αποστολή σου»…

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ…

Αναζητάς τον Εαυτό σου και την Ευτυχία, όπως κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη, με την ίδια επιθυμία που είχες από παιδί να δώσεις απάντηση στο ερώτημα: «Αν υπάρχει Θεός, που βρίσκεται;».

Ένας από τους λόγους που ο άνθρωπος δεν βιώνει την ευτυχία ή οποιαδήποτε αξία είναι επειδή… δεν γνωρίζει, τι ακριβώς είναι. Τι είναι η ευτυχία; Τι είναι αυτό που κάποιοι άνθρωποι φεύγουν από την γήινη ζωή τους χωρίς να την έχουν βιώσει; Τι ακριβώς είναι εκείνο που ο καθένας μας ψάχνει;

Ημέρα πρώτης κυκλοφορίας της έκδοσης MINEGOD – ελληνικό μοντέλο LIFE COACHING Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022.

Το έργο εμπνεύστηκε, γράφτηκε, εκδόθηκε, κυκλοφόρησε, διαβάζεται και αφιερώνεται στους συνανθρώπους μας. Σε αυτούς, που συναντούμε στην καθημερινότητά μας.

Με την ευκαιρία, ο συγγραφέας του έργου Αντώνης Κουτούζης επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια για την έκδοση τον Εκδοτικό Οίκο Mediterra Books, για την επιμέλεια περιεχομένου, την Writing Coach κ. Μαρία Γούσιου και τον υπεύθυνο της έμπνευσης και της δημιουργίας του βιβλίου, τον ιδιοκτήτη Ακαδημίας Coach and Mentor κ. Νάσο Φωτόπουλο.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Αντώνης Κουτούζης γεννήθηκε στην Κάλυμνο, μεγάλωσε στη Ρόδο και στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Χίο, έλαβε πιστοποίηση εξειδικευμένης επιμόρφωσης στο Business Coaching από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και αποφοίτησε από το πρόγραμμα Diploma in Inspirational NLP Coaching στο Inspirational Coaching and Mentoring Academy. Το «Ελληνικό μοντέλο Life Coaching MINEGOD» αποτελεί το πρώτο του συγγραφικό έργο, με το οποίο ονειρεύεται να μεταδώσει το μήνυμα στον άνθρωπο, ότι υπάρχει τρόπος να γνωρίσει τον Εαυτό του…

Η έκδοση αποτελείται από:

To βιβλίο MINEGOD, ένα τετράδιο σημειώσεων “Ο Χάρτης της Ευτυχίας μου” και ένα πιστοποιητικό MINEGOD.

Τιμή πώλησης της έκδοσης: 15€ (+3,5€ έξοδα αποστολής σε περιοχές εκτός Ρόδου)

Για παραγγελίες, στείλτε μήνυμα στην σελίδα στο facebook : https://m.facebook.com/MINEGODantoniskoutouzis/?tsid=0.26198549377871694&source=result ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6956643900.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου