Τοπικές Ειδήσεις

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στην Πάτμο από την Περιφέρεια με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ», σε συνεργασία με τον Ι.Σ.Ρ.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ», εταιρεία που σκοπός της είναι η προαγωγή της Υγείας, Μέριμνας και Αλληλεγγύης των κατοίκων της Δωδεκανήσου, χρηματοδοτεί ιατρικές αποστολές στα νησιά του Νομού μας, σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν στο κάθε νησί.

Οι ιατρικές αποστολές πραγματοποιούνται με την έγκριση της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου και σε συνεργασία με τους Δήμους και τα Ιατρεία των νησιών.

Στα πλαίσια των δράσεων της Γαληνός, το Σάββατο 2/07/2022 επισκέφθηκε την Πάτμο Ιατρικό Κλιμάκιο, αποτελούμενο από ιατρούς μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου. Οι ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο ΚΥ Πάτμου, το Σάββατο 02/07/2022 και την Κυριακή 03/07/2022, όπου εξετάσθηκαν συνολικά 89 κάτοικοι από Πνευμονολόγο, Χειρούργο, Παιδίατρο, Ορθοπεδικό, Παθολόγο, Γενικής Ιατρικής και Καρδιολόγο.

Η Πρόεδρος Ευρυδίκη Νάκη- Παπαγιάννη, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου της Εταιρείας «ΓΑΛΗΝΟΣ» ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο της Διοικούσας επιτροπής του ΚΥ Πάτμου κ. Τσαμπαλάκη Νικήτα και τον Δήμο Πάτμου για την θερμή υποδοχή και την εξαιρετική φιλοξενία, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΥ Πάτμου για την άψογη συνεργασία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου