Προχωρά η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Κλεόβουλου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Οι Λινδιακοί διατήρησαν στο έμψυχο δυναμικό τους ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος ρόστερ. Πρόκειται για τον ακραίο μεσοεπιθετικό Χαράλαμπο Ταγκάεφ που ανανέωσε το συμβόλαιό του και ο σύλλογος επισημοποίησε την παραμονή του, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι ο Χαράλαμπος Ταγκάεφ θα αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας για τη σεζόν 2018-2019, εύχεται στον ποδοσφαιριστή μας υγεία, ευτυχία και καλή χρονιά».
Από εκεί και πέρα, παρελθόν από τις τάξεις των Λινδιακών αποτελεί ο Μιχάλης Πιτσουρδάκης.
Ο σύλλογος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασία του με τον έμπειρο αμυντικό, επισημοποιώντας την λύση της συνεργασίας τους, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι ο Μιχάλης Πιτσουρδάκης δεν θα αγωνίζεται πια με τα χρώματα της ομάδας μας. Ο Μιχάλης είχε ένα τραυματισμό την περυσινή σεζόν αλλά παρότι η φυσική του κατάσταση είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, οι λόγοι της αποχώρησής του είναι η απόφαση της διοίκησης να αποκτήσει παίκτες με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά .
Ευχόμαστε στον φίλο Μιχάλη καλή συνέχεια».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ