ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άδεια εισόδου για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου στους ανυπότακτους εξωτερικού

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Αυτό προ­βλέ­πει κοινή απόφαση των υπουρ­γών Εσω­τε­ρι­κών και Εθνικής Άμυνας που αναρ­τή­θηκε στην ιστο­σε­λίδα της Στρα­το­λο­γίας.

Απαλ­λάσ­σο­νται προ­σω­ρινά από τον έλεγχο της στρα­το­λο­γι­κής κατά­στα­σής τους, από τις 19 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2023, οι Έλληνες του εξω­τε­ρι­κού -πλην των λιποτακτών- που θα έλθουν στην Ελλάδα για να ασκή­σουν το εκλο­γικό δικαί­ωμά τους στις βου­λευ­τι­κές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Αυτό προ­βλέ­πει κοινή απόφαση των υπουρ­γών Εσω­τε­ρι­κών και Εθνικής Άμυνας που αναρ­τή­θηκε στην ιστο­σε­λίδα της Στρα­το­λο­γίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.