Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Π.Ε.Δ.Υ. – Κέντρου Υγείας Έμπωνας Ρόδου, με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου προμήθειας και εγκατάστασης 5 (πέντε) κλιματιστικών νέας τεχνολογίας inverter quattro στο Κέντρο Υγείας Έμπωνας, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστούν θερμά, εκ μέρους όλων των επισκεπτών και χρηστών αυτού, όλους όσους συνέβαλαν στην αγορά, προμήθεια και εγκατάσταση στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα των κλιματιστικών αυτών.

Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς τη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και όλους τους αρμόδιους υπαλλήλους αυτής, που συνέβαλαν με τη διενέργεια Πανελλήνιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προκήρυξη και ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου, προμήθειας και εγκατάστασης νέων κλιματιστικών σε πολλές δομές υγείας αρμοδιότητας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου. Τα κλιματιστικά που απεγκαταστήθηκαν είχαν ηλικία άνω των 12 ετών, ήταν ενεργοβόρα και εμφάνιζαν πολλαπλές βλάβες κατά τη λειτουργία τους.

Επιπλέον αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια την εταιρεία TECHNOCLIMA, με έδρα τη Ρόδο, όλους τους υπαλλήλους αυτής και ιδιαίτερα τον ψυκτικό Σταμάτιο Μανταλιό για την ολοκλήρωση της απεγκατάστασης των παλαιών κλιματιστικών, την εγκατάσταση των νέων κλιματιστικών, καθώς και τη μεταφορά των παλαιών κλιματιστικών με ασφάλεια στην ανακύκλωση.

Από το 2015 έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας από το Κέντρο Υγείας Έμπωνας, με τη βοήθεια της Διοίκησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, διαφόρων συλλόγων, αλλά και πλήθος ιδιωτών.

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται εντατικά, με συμπαραστάτη τη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και δίπλα μας πολλούς φίλους του Κέντρου Υγείας Έμπωνας, οι οποίοι μας επικουρούν στην προσπάθεια μας και το δύσκολο έργο μας, γεμίζοντας μας με πίστη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Συνεχίζουμε δυναμικά, έχοντας ήδη θέσει τον επόμενο μεγάλο μας στόχο, τη διενέργεια περισσότερων αιματολογικών εξετάσεων στο Κέντρο Υγείας Έμπωνας.

Συνεχίζουμε με τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο !!!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Θεοφάνης Ν. Μούκας

Διευθυντής Γενικής Ιατρικής

Συντονιστής Επιστημονικής Λειτουργίας

Π.Ε.Δ.Υ. – Κέντρο Υγείας Έμπωνα

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ