Την 18-06-2020 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 20, 20, 21 και 23 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Την 19-06-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 33χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Την 19-06-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 57χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμ. Εφετείου Πλημμελημάτων Κορίνθου με ποινή φυλάκισης -1- έτους και -3- μηνών για διάπραξη κλοπής.

Την 19-06-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 46χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή (21-06-2020) κατά τις ώρες 11.30’ έως 15.00’ θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο ως

εξής: α) Δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στο 1οχλμ της επ. Οδού Ρόδου-Καλλιθέας στην αρχαία γέφυρα Καρακόνερου, από τη συμβολή της με την οδό Κνίδου έως τη συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Ε . β) Ορίζεται ως οδός διπλής κατεύθυνσης η ανώνυμη οδός παραπλεύρως του Κοιμητηρίου Ταξιάρχη, από τη συμβολή της με την επ. Οδό Ρόδου-Καλλιθέας έως τη συμβολή της με την οδό Κλαυδίου Πέπερ. Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται σύμφωνα με τη σήμανση που θα τοποθετηθεί.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ