• Όλα δείχνουν ότι οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στην Γ’ Κατηγορία

Ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος ρόστερ, διατήρησε στις τάξεις του ο Ατρόμητος Διμυλιάς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο λόγος για τον νεαρό ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Γιάννη Σαββέλο ο οποίος συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του με τον σύλλογο και θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή Γιώργου Μυλωνά.
Οι επαφές με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, αλλά και με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, συνεχίζονται και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.
Από εκεί και πέρα, όπως όλα δείχνουν ο Ατρόμητος Διμυλιάς στην νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.
Ο Ατρόμητος στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Β’ Κατηγορία (εξασφάλισε την παραμονή του μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας), χρησιμοποιώντας ως έδρα το γήπεδο Σαλάκου, αφού το γήπεδο Διμυλιάς είναι χωμάτινο και η προκήρυξη της ΕΠΣΔ προβλέπει για την Β’ Κατηγορία αγώνες σε γήπεδα που διαθέτουν συνθετικό τάπητα ή χλοοτάπητα.
Στο γήπεδο Διμυλιάς, παρά τις υποσχέσεις, δεν έχει γίνει καμία εργασία τοποθέτησης συνθετικού τάπητα, με τους «πράσινους» να έχουν αποφασίσει την επιστροφή στην φυσική τους έδρα ενόψει της νέας σεζόν.
Η διοίκηση του συλλόγου, αναμένεται να καταθέσει αίτημα στην ΕΠΣΔ έτσι ώστε κατ’ εξαίρεση να επιτραπεί στον Ατρόμητο να αγωνιστεί στο χωμάτινο γήπεδο Διμυλιάς στην νέα σεζόν και το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Αίτημα που όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα γίνει αποδεκτό, με τους Διμυλιανούς να οδεύουν προς το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ