Τοπικές Ειδήσεις

Την επίσπευση των εξετάσεων πιστοποίησης των φοιτητών του Δ.ΙΕΚ Αρχαιοφυλάκων Ρόδου, ζητά η Μίκα Ιατρίδη

Την άμεση διενέργεια των εξετάσεων πιστοποίησης των φοιτητών του Δ.ΙΕΚ Ρόδου, του τμήματος αρχαιοφυλάκων το Σεπτέμβριο του 2021, καθώς και των άλλων ειδικοτήτων ΙΕΚ, όπου αυτό είναι εφικτό, ζήτησε από την αρμόδια Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, η Μίκα Ιατρίδη.

Η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. ανταποκρινόμενη στο αίτημα των 18 απόφοιτων του συγκεκριμένου τμήματος, κατέθεσε αναφορά στη Βουλή, στην οποία επισημαίνει την ανάγκη για την επίσπευση των εξετάσεων πιστοποίησης από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Η συγκεκριμένη επίσπευση ζητείται ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους απόφοιτους του 2020 να λάβουν την απαραίτητη πιστοποίηση και να αποκτήσουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν σε μελλοντικές προκηρύξεις θέσεων για τη συγκεκριμένη ειδικότητα, εντασσόμενοι στην Κατηγορία Α και, παράλληλα, να μην χαθεί η τουριστική σαιζόν του 2022. Στο πλαίσιο αυτό, η Μίκα Ιατρίδη κατέθεσε και το γραπτό αίτημα των αποφοίτων του Δ.ΙΕΚ Αρχαιοφυλάκων Ρόδο

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου