Τοπικές Ειδήσεις

Στη Ρόδο ο υπουργός Δικαιοσύνης για το μείζον θέμα του Κτηματολογίου

Στη Ρόδο αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός απροόπτου, ο υπουργός Δικαιοσύνης προκειμένου να ανοίξει νέος κύκλος επαφών για το μείζον θέμα της υπολειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου, το οποίο έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην τοπική οικονομία.

Οπως προκύπτει από πληροφορίες της “δ” ο υπουργός Δικαιοσύνης αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα με την επίσκεψη να είναι διήμερη, προκειμένου να εξετάσει δια ζώσης τα προβλήματα και να συναντήσει εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να αναζητηθεί η χρυσή τομή και να βρεθεί η συντομότερη και προσφορότερη λύση για την επαναλειτουργία του Κτηματολογίου.

Κάθε μέρα που περνά, χωρίς να αντιμετωπίζεται το μείζον όπως εξελίχθηκε θέμα του Κτηματολογίου, τα προβλήματα διογκώνονται με τεράστιες επιπτώσεις στην τοπική οικονομία αλλά και κοινωνία και γι αυτό κρίθηκε επιβεβλημένη η επίσκεψη του κ. Κ. Τσιάρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου