Αθλητικά

Διγενής: Ημέρα εκλογών

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για την ομάδα του Διγενή, καθώς στις 19:00 στο Κοινοτικό Κατάστημα Κοσκινού θα διεξαχθεί η επαναληπτική γενική συνέλευση του συλλόγου, με βασικό θέμα τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Η πρώτη Γ.Σ. είχε γίνει την Κυριακή 5 Μαΐου, κατά την οποία παραιτήθηκε όλο το Δ.Σ. με επικεφαλής τον Τσαμπίκο Ζαχαριά, ανοίγοντας τον δρόμο για τις εκλογές.
Οι «κυανόλευκοι» αποφάσισαν να γίνει η επαναληπτική γενική συνέλευση σήμερα, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που είχε εκδοθεί μετά από την γενική συνέλευση στις 5 Μαΐου:
«Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. του συλλόγου μας με αποτέλεσμα την παραίτηση όλου του Δ.Σ.
Σε 14 ημέρες θα γίνει νέα Γ.Σ. όπου ως κεντρικό θέμα θα είναι η διενέργεια εκλογών.
Καλούνται όσοι αγαπούν την ομάδα να το δείξουν στις 19 Μαΐου και ώρα 19:00 στο Κοινοτικό Κατάστημα Κοσκινού».
Από εκεί και πέρα, όπως είχε γράψει η «δσπορ», αρχικά τα δεδομένα έδειχναν ότι ο σύλλογος θα οδηγηθεί σε διοίκηση Πρωτοδικείου, καθώς δεν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι για να αναλάβουν το Δ.Σ.
Έπειτα από μερικές ημέρες, προέκυψε ωστόσο ενδιαφέρον από κάποια πρόσωπα, τα οποία αναζητούσαν κι άλλους ανθρώπους προκειμένου να συγκροτήσουν συνδυασμό για να αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου, όμως άγνωστο παραμένει αν τελικά κατάφεραν να συγκροτήσουν τον συνδυασμό.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της «δσπορ», εφόσον στην σημερινή γενική συνέλευση δεν παρουσιαστεί συνδυασμός για να αναλάβει την διοίκηση, τότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες το παραιτηθέν Δ.Σ. με επικεφαλής τον Τσαμπίκο Ζαχαριά να αποσύρει την παραίτησή του, παραμένοντας για ακόμα ένα χρόνο, ώστε να αποφευχθεί το Πρωτοδικείου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου