Ειδήσεις

Ανεβαίνουν επίπεδο τα ελληνικά ξενοδοχεία-Η πρόκληση της χρηματοδότησης

Οι υψηλές επιδόσεις των ελληνικών ξενοδοχείων στο Δείκτη Ικανοποίησης των επισκεπτών σε σχέση με τις ανταγωνιστικές χώρες, οι επιβεβλημένες επενδύσεις για τη διατήρηση των υψηλών standards και η πρόκληση της χρηματοδότησης.

Τον Μάρτιο του 2019 τα ελληνικά ξενοδοχεία κέρδισαν μια σημαντική πρωτιά: επικράτησαν του ανταγωνισμού, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον γενικό Δείκτη Ικανοποίησης των Ξενοδοχείων (GRI). Τα ελληνικά ξενοδοχεία συγκέντρωσαν υψηλότερη βαθμολογία με επίδοση 86,8% έναντι αυτών σε ανταγωνιστικούς προορισμούς, όπως η Κύπρος (85,5%), η Κροατία (85,3%), η Τουρκία (82,7%), με τις Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία να έπονται. Ο δείκτης αξιολογεί τα ξενοδοχεία με βάση επιμέρους κριτήρια, όπως η τοποθεσία, η εξυπηρέτηση, η σχέση ποιότητας-τιμής, η καθαριότητα, το φαγητό-ποτό και η διασκέδαση.

Η διατήρηση αυτών των υψηλών στάνταρντ απαιτεί συνεχή εγρήγορση, ευελιξία και καινοτομία, αφού μόνο μέσα από τις επενδύσεις σε όλα τα κομμάτια της τουριστικής αλυσίδας η Ελλάδα θα συνεχίσει να κατακτά όλο και πιο κομβική θέση στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Αυτή ακριβώς την προσπάθεια του ελληνικού τουρισμού στηρίζει έμπρακτα η Alpha BankΑΛΦΑ -0,08% για τέταρτη συνεχή χρονιά μέσα από το ανανεωμένο Πρόγραμμα «Alpha Τουριστική Επιχειρηµατικότητα». Θέλοντας να ενισχύσει την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, η Τράπεζα προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, με εξειδικευμένες λύσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στη σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα, «απαντώντας» στις ανάγκες μιας εταιρείας του κλάδου κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Η διαχείριση και ολοκλήρωση των καθημερινών συναλλαγών γίνεται εύκολα, με σύγχρονες προϊοντικές και ψηφιακές λύσεις. Ο έλεγχος των οικονομικών της επιχείρησης, η αυτοματοποίηση των επαναλαμβανόμενων πληρωμών της, η μισθοδοσία του προσωπικού και η διενέργεια συναλλαγών με κάρτες, γίνεται με ευελιξία σε ένα προηγμένο περιβάλλον ασφάλειας με την αξιοπιστία και το κύρος της Alpha Bank («Alpha Έξυπνη Διαχείριση», «My Alpha POS», «Μy Alpha Web για Επιχειρήσεις», «Alpha Mass Payments», «Alpha Μισθοδοσία»). Επιπλέον, η επιβράβευση μέσω του Προγράμματος Bonus είναι γεγονός και για την επιχείρηση!

Η πρόσβαση σε χρηματοδότηση με ευνοϊκούς όρους, τόσο για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων (που εντάσσονται στις Δράσεις «ΕΣΠΑ 2014-2020»), όσο και για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών κεφαλαίου κίνησης κατά την τουριστική σεζόν, γίνεται πραγματικότητα μέσα από τις εξειδικευμένες χρηματοδοτικές λύσεις της Alpha Bank («My Alpha POS Credit Line», «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση ΤΕΠΙΧ ΙΙ», «COSME», «Innovfin»). Επιπλέον, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη διενέργεια εισαγωγών, με συνέπεια, ταχύτητα και ασφάλεια και με προνομιακή τιμολόγηση για τα μέλη της Υπηρεσίας «Alpha BankGold Business Banking».

Οι υψηλές επιδόσεις στη διαχείριση ταμειακών διαθεσίμων της επιχείρησης εξασφαλίζονται μέσω μίας ευρείας γκάμας επιλογών σε προθεσμιακές καταθέσεις, ενώ το πάζλ των ολοκληρωμένων λύσεων του Προγράμματος, συμπληρώνουν, τα σύγχρονα Ασφαλιστικά Προγράμματα για την προστασία της επιχείρησης, αλλά και οι ιατρικές παροχές και καλύψεις για τον επιχειρηματία, το προσωπικό και τα μέλη της οικογένειας τους ( «Προσωπικό Ατύχημα» για Επιχειρηματίες και Εργαζομένους, «Αστική Ευθύνη» για Μικρές Επιχειρήσεις, «Alpha Υγεία για Όλους Classic» για Εργαζομένους Επιχειρήσεων).

Η προθεσμία για ένταξη στο Πρόγραμμα «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα» είναι η 30ή Σεπτεμβρίου 2019 και αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα Κατάστημα της Alpha Bank, ώστε να επιλέξουν τις προϊοντικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες.

πηγή euro2day.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου