Ειδήσεις

Ροδίων Παιδεία-Εξι Πρωτεύσαντες μαθητές σε Διαγωνισμούς Φυσικής

Η επιστημονική επιτροπή των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής «Αριστοτέλης» 2017 ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των διαγωνισμών Λυκείου και Γυμνασίου. Οι διαγωνισμοί αυτοί διεξάχθηκαν με την ευθύνη του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση. Στους διαγωνισμούς αυτούς βραβεύονται οι μαθητές με 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ για κάθε τάξη του Λυκείου και του Γυμνασίου. Στους φετινούς διαγωνισμούς πρώτευσαν έξι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

 

Ειδικότερα, στο διαγωνισμό του Λυκείου πρώτευσε ο Νικόλαος Σκουμιός, μαθητής της Α΄ τάξης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», ο οποίος κατέλαβε 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τρεις πρώτους μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο.

 

Στο διαγωνισμό του Γυμνασίου πρώτευσαν πέντε μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Πιο συγκεκριμένα, η Ηλέκτρα Τζιτζικώστα, μαθήτρια της Α΄ τάξης κατέλαβε 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους επτά πρώτους μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο. Ο Γεώργιος Κοντός, μαθητής της Α΄ τάξης του Γυμνασίου απέσπασε 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πενήντα πρώτους μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο. Ο Γεώργιος Παπαζαχαρίου και ο Θωμάς Λάγκαλης, μαθητές της Β΄ τάξης του Γυμνασίου κατέλαβαν 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ. Επίσης, ο Στέφανος Πουλάκης Στεφανίδης, μαθητής της Β΄ τάξης του Γυμνασίου απέσπασε ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ.

 

Επισημαίνεται ότι οι μαθητές Νικόλαος Σκουμιός, Γεώργιος Παπαζαχαρίου και Γεράσιμος Πουλάκης Στεφανίδης είχαν διακριθεί και στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής 2017 της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.

 

Οι διακρίσεις αυτές των μαθητών μας έχουν ιδιαίτερη αξία γιατί στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας και συναγωνίζονται με χιλιάδες μαθητές από όλα σχεδόν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Ελλάδας.

 

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές τους.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου