ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ροδίων Παιδεία-Εξι Πρωτεύσαντες μαθητές σε Διαγωνισμούς Φυσικής

news room 1 λεπτό ανάγνωση
899

Η επι­στη­μο­νική επι­τροπή των Πανελ­λή­νιων Δια­γω­νι­σμών Φυσικής «Αρι­στο­τέ­λης» 2017 ανα­κοί­νωσε τα απο­τε­λέ­σματα των δια­γω­νι­σμών Λυκείου και Γυμνα­σίου. Οι δια­γω­νι­σμοί αυτοί διε­ξά­χθη­καν με την ευθύνη του Τμή­μα­τος Φυσικής του Πανε­πι­στη­μίου Αθηνών σε συνερ­γα­σία με την Ελλη­νική Εται­ρεία Φυσικής για την Επι­στήμη και την Εκπαί­δευση. Στους δια­γω­νι­σμούς αυτούς βρα­βεύ­ο­νται οι μαθητές με 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ για κάθε τάξη του Λυκείου και του Γυμνα­σίου. Στους φετι­νούς δια­γω­νι­σμούς πρώ­τευ­σαν έξι μαθητές των Εκπαι­δευ­τη­ρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

 

Ειδι­κό­τερα, στο δια­γω­νι­σμό του Λυκείου πρώ­τευσε ο Νικό­λαος Σκου­μιός, μαθητής της Α΄ τάξης του Λυκείου των Εκπαι­δευ­τη­ρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», ο οποίος κατέ­λαβε 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και συγκα­τα­λέ­γε­ται ανάμεσα στους τρεις πρώτους μαθητές σε πανελ­λή­νιο επίπεδο.

 

Στο δια­γω­νι­σμό του Γυμνα­σίου πρώ­τευ­σαν πέντε μαθητές και μαθή­τριες του Γυμνα­σίου των Εκπαι­δευ­τη­ρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Πιο συγκε­κρι­μένα, η Ηλέκτρα Τζι­τζι­κώ­στα, μαθή­τρια της Α΄ τάξης κατέ­λαβε 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και συγκα­τα­λέ­γε­ται ανάμεσα στους επτά πρώτους μαθητές σε πανελ­λή­νιο επίπεδο. Ο Γεώρ­γιος Κοντός, μαθητής της Α΄ τάξης του Γυμνα­σίου απέ­σπασε 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και συγκα­τα­λέ­γε­ται ανάμεσα στους πενήντα πρώτους μαθητές σε πανελ­λή­νιο επίπεδο. Ο Γεώρ­γιος Παπα­ζα­χα­ρίου και ο Θωμάς Λάγκα­λης, μαθητές της Β΄ τάξης του Γυμνα­σίου κατέ­λα­βαν 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ. Επίσης, ο Στέ­φα­νος Που­λά­κης Στε­φα­νί­δης, μαθητής της Β΄ τάξης του Γυμνα­σίου απέ­σπασε ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ.

 

Επι­ση­μαί­νε­ται ότι οι μαθητές Νικό­λαος Σκου­μιός, Γεώρ­γιος Παπα­ζα­χα­ρίου και Γερά­σι­μος Που­λά­κης Στε­φα­νί­δης είχαν δια­κρι­θεί και στους Πανελ­λή­νιους Δια­γω­νι­σμούς Φυσικής 2017 της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.

 

Οι δια­κρί­σεις αυτές των μαθητών μας έχουν ιδιαί­τερη αξία γιατί στους δια­γω­νι­σμούς αυτούς οι μαθητές καλού­νται να αντι­με­τω­πί­σουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκο­λίας και συνα­γω­νί­ζο­νται με χιλιά­δες μαθητές από όλα σχεδόν τα Γυμνά­σια και τα Λύκεια της Ελλάδας.

 

Συγ­χαί­ρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθή­τριες για τις ιδιαί­τερα σημα­ντι­κές δια­κρί­σεις τους. Ευχό­μα­στε καλή συνέ­χεια στις σπουδές τους.

 

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.