Η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, βρήκε την ομάδα του Αστέρα Παστίδας να τερματίζει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την σεζόν να κρίνεται επιτυχημένη για τον σύλλογο.
Πλέον η θητεία της διοίκησης με επικεφαλής τον Μιχάλη Κοσμά έφτασε στο τέλος της, γι αυτό και οι Παστιδενοί ανακοίνωσαν την διεξαγωγή της τακτικής τους γενικής συνέλευσης και των εκλογών, προκειμένου να αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα οδηγήσει την ομάδα στα επόμενα χρόνια.
Η γενική συνέλευση και οι εκλογές θα γίνουν την προσεχή Τρίτη 23 Μαΐου και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθούν το Σάββατο 27 Μαΐου, όπως ενημέρωσε ο Αστέρας με την ακόλουθη ανακοίνωση, που υπογράφουν ο πρόεδρος Μιχάλης Κοσμάς και ο γενικός γραμματέας Θεόδωρος Δρακάκης:
«Σας καλούμε στην τακτική γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στις 23/5/2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό κέντρο Παστίδας.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί στις 27/5/2017 ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 στον ίδιο χώρο.
Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Αστέρας Παστίδας.
Ο πρόεδρος Ο γενικός γραμματέας
Κοσμάς Μιχάλης Δρακάκης Θεόδωρος».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» ο Μιχάλης Κοσμάς και οι συνεργάτες του δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα κατέβουν στις εκλογές, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο σαββατοκύριακο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ