Έναν ιδιαίτερο παλμό στην πόλη μας έδωσε το πασχαλιάτικο μπαζάρ που πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία οι εθελοντές της Φιλοζωικής. Οι εκατοντάδες φίλοι του Κυνοκομείου Ρόδου συνεπείς κάθε χρόνο έδωσαν και φέτος το δυναμικό παρών στην μεγάλη αίθουσα του Ροδινιού όπου τους περίμεναν μοναδικές πασχαλιάτικες δημιουργίες, καλαίσθητες χειροποίητες λαμπάδες, ευφάνταστες κατασκευές, λιχουδιές και πασχαλιάτικα γλυκά, αλλά και παραστάσεις κουκλοθέατρου και face painting. Μεταξύ των επισκεπτών και ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης μαζί με στελέχη της παράταξής του.

Μιλήσαμε με τον διοργανωτή του μπαζάρ κύριο Ιάκωβο Χατζαντώνης ο οποίος δήλωσε ότι η επιτυχία του μπαζάρ οφείλεται αρχικά στην καταπληκτική ομάδα των εθελοντών-κατασκευαστών οι οποίοι άρχισαν δουλειά αμέσως μετά τα Χριστούγεννα και ξεπέρασαν φέτος τον εαυτό τους. Όλα αυτά βέβαια έγιναν με την συνδρομή του διοικητικού συμβουλίου της Φιλοζωικής.

Ο κύριος Ιάκωβος εξέφρασε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο που χρόνια τώρα υποστηρίζει με τις αγορές του τα μπαζάρ, στους δεκάδες χορηγούς και στα ΜΜΕ που προβάλλουν τις εκδηλώσεις. Τα έσοδα από το πασχαλιάτικο μπαζάρ θα διατεθούν όλα για αγορά αμπουλών προκειμένου να ανακουφιστούν τα 400 και πλέον σκυλάκια που φιλοξενούνται στο δημοτικό Κυνοκομείο Ρόδου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ