Ειδήσεις

Απάντηση σε μια απρέπεια του κ. Στράτου Καρίκη

O υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Στράτος Καρίκης δημοσίευσε σήμερα σ’ όλον τον τύπο, χωρίς να έχει την υπευθυνότητα και ευθιξία να το κοινοποιήσει και στη “δημοκρατική”, ένα κατάπτυστο κείμενο το οποίο δεν τιμά τον άνδρα.

Ο κ. Στράτος Καρίκης ανήκει στην κατηγορία των δημόσιων προσώπων που η “δημοκρατική” στήριξε κατά κόρον, συνδεόμενη μαζί του και με προσωπική φιλία.

Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να σχολιάζεται και να απορρίπτεται μια δημοσκόπηση πριν δει καν το φως της δημοσιότητας.

Δεν ανήκει στην ποιότητα, το ήθος και την ιστορία της εφημερίδας να ανοίξει διάλογο με τον κ. Καρίκη, του επιπέδου το οποίο επέλεξε, όλως απροκλήτως και αδικαιολογήτως.

Η εφημερίδα θα συνιστούσε με τρόπο φιλικό στον κ. Καρίκη να διενεργήσει ο ίδιος μια δημοσκόπηση και να τη δώσει όμως στη δημοσιότητα.

Κατά τα λοιπά η εφημερίδα δεν έχει τίποτα άλλο να πει στον κ. Καρίκη, παρά να ντρέπεται για τα όσα κακοήθη υπονοεί και για τα οποία η εφημερίδα επιφυλάσσεται.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου