Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων Οδηγών Ταξί Ρόδου στο Ε.Κ.Ρ.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, ημέρα Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 στο γραφείο του Προέδρου του Ε.Κ.Ρ, Παναγιώτη Εγγλέζου, μεταξύ του Προέδρου του Σωματείου, Κοντού Παναγιώτη, του Αντιπροέδρου, Μαλλιαράκη Σάββα, και της Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιατρίδη Μίκας.

Στη συνάντηση έγινε αναφορά για το πρόβλημα της ένταξης των οδηγών ταξί στη διάταξη για τα πενήντα (50) ένσημα, μιας διάταξης που με την παρέμβαση της κ. Ιατρίδη, οι προϋποθέσεις ένταξης μειώθηκαν από τα εκατό (100) στα πενήντα (50) ένσημα.

Το Σωματείο ζήτησε εκ νέου από τη Βουλευτή να συνεχίσει τις προσπάθειές της ώστε το αίτημα του Σωματείου να μεταφερθεί και στο νέο Υπουργό Εργασίας για να μπορέσει να βρεθεί λύση.

Η Διοίκηση του Σωματείου ευχαριστεί τη Βουλευτή για τις συνεχείς προσπάθειές της για την ένταξη των αμειβομένων οδηγών ταξί στην κατηγορία των εποχικών ώστε να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να λαμβάνουν όλα τα προνόμια των εποχικών όπως τα δικαιούνται.

Οι προσπάθειες του Σωματείου και το Ε.Κ.Ρ θα συνεχιστούν σε όλα τα επίπεδα ώστε το δίκαιο αίτημά μας να γίνει πράξη.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                      ΤΣΟΥΡΔΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου