Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στα εγκαίνια τής ομαδικής έκθεσης «ARTI-μελείς», στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κκ. Κύριλλο και στο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολύμπου κ. Κύριλλο και στις αθλητικές εκδηλώσεις τής 95 Α.Δ.Τ.Ε.

● Στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης με τίτλο «ΑRTI-μελείς», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18.1.2018 το βράδυ στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης τής Ρόδου παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 18.1 – 28.2.2018 και παρουσιάζονται οι δημιουργίες 26 εικαστικών καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών στα Δωδεκάνησα έχοντας τη στήριξη των Διευθύνσεων Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τους δημιουργούς των έργων και επισήμανε ότι «η Δωδεκάνησος αποτελεί σταυροδρόμι τού πολιτισμού και χώρος δημιουργίας».

● Χθες 18.1.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος μετέβη στη μητροπολιτική κατοικία και είχε συνάντηση δίνοντας συγχρόνως και τις ευχές του στους εορτάζοντες Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κκ. Κύριλλο και στο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολύμπου κ. Κύριλλο.

● Σήμερα το πρωί 19.1.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση, μετέβη στο γήπεδο Παστίδας, όπου παρακολούθησε αθλητικές οργανώσεις που διοργάνωσε με επιτυχία η 95 Α.Δ.Τ.Ε..

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ