ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόσκληση σε επιχειρηματίες από το Σύλλογο Υπαλλήλων Δήμου Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Δημαρχείο Ρόδου

Ο Σύλ­λο­γος Υπαλ­λή­λων Δήμου Ρόδου προ­τί­θε­ται να χο­ρη­γή­σει, για τις εορ­τές των Χρι­στου­γέν­νων, δω­ρο­κάρ­τα ποσού 12 ευρώ για αγορά ειδών κρε­ο­πω­λεί­ου, ή σού­περ μάρ­κετ  στα μέλη του. Ο Σύλ­λο­γος αριθ­μεί περί τα 1200 μέλη.

Προ­κει­μέ­νου να επι­λε­γεί η επι­χεί­ρη­ση με την οποία θα συ­νερ­γα­στεί ο Σύλ­λο­γος, πα­ρα­κα­λού­νται οι εν­δια­φε­ρό­με­νες επι­χει­ρή­σεις να κα­τα­θέ­σουν-απο­στεί­λουν τις προ­σφο­ρές ,ηλε­κτρο­νι­κά, στις οποί­ες θα ανα­γρά­φουν τα είδη και τις εκ­πτώ­σεις ανά κάρτα για τα προ­ϊ­ό­ντα που προ­σφέ­ρουν.

Επί­σης να ανα­φέ­ρουν το επί τοις εκατό (%) πο­σο­στό έκ­πτω­σης που θα προ­σφέ­ρουν επί του συ­νό­λου των αγο­ρών των υπαλ­λή­λων με την χρήση της δω­ρο­κάρ­τας.

Να ση­μειω­θεί ότι η εκ­κα­θά­ρι­ση των πλη­ρω­μών που αφο­ρούν στο ποσό των 12 ευρώ της δω­ρο­κάρ­τας θα γίνει μετά το πέρας της εορ­τα­στι­κής πε­ριό­δου.

 

Απο­στο­λή προ­σφο­ρών

έως ΤΕ­ΤΑΡ­ΤΗ 19-12-2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00

στο email: [email protected]

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.