Αθλητικά

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Οι 8 ομάδες της Πελοποννήσου θα ζητήσουν την αναβολή της αγωνιστικής δράσης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου στην ιστοσελίδα ilia.news, οι 8 ομάδες της Πελοποννήσου που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (στον ίδιο όμιλο με τις ομάδες της Δωδεκανήσου) θα αιτηθούν στην ΕΠΟ της αναβολή της αγωνιστικής δράσης έως ότου εκταμιευθεί τα ποσό της οικονομικής ενίσχυσης.
Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilia.news, οι οκτώ ομάδες της Πελοποννήσου, οι οποίες εδώ και μέρες έχουν θέσει θέμα οικονομικής ενίσχυσης από την ΕΠΟ για τις μετακινήσεις τους, προσέλαβαν για τη νομική τους υποστήριξη τον Βασίλη Γκαγκάτση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilia.news, θα αιτηθούν επισήμως από την ΕΠΟ, την αναβολή της αγωνιστικής δράσης, προκειμένου να εκταμιευθεί πρώτα το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης. Στην κίνηση των “8”, έχουν προσχωρήσει τόσο ο Αίας Γαστούνης, όσο και ο Πανηλειακός, μαζί με τις υπόλοιπες έξι ομάδες από την Πελοπόννησο. Για να εκταμιευθεί το ποσό, δεν αρκεί μόνο να παρθεί απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά πρέπει να πάρει απόφαση και η Οικονομική Επιτροπή, της οποίας προεδρεύει ο ταμίας της ΕΠΟ Κλέαρχος Τζαφέρης, αλλά να υπάρχει και η συγκατάθεση του CEO της Ομοσπονδίας, Ιάκωβου Φιλιππούση. Δια στόματος Τάκη Μπαλτάκου, η ΕΠΟ ανέμενε εντός του Νοεμβρίου το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ από την UEFA, με το οποίο μπορεί να σχεδιάσει διάφορες ενέργειες.
Νεότερη ενημέρωση
Μετά την ολοκλήρωση τηλεδιάσκεψης μεταξύ των οκτώ, είναι έτοιμο το υπόμνημα, το οποίο συνέταξε ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος θα καταθέτει στην ΕΠΟ. Με βάση αυτό, ζητείται να αναβληθεί η αγωνιστική δράση λόγω του κινδύνου που υπάρχει κάποιες ομάδες να μην μπορέσουν να αγωνιστούν λόγω αδυναμίας. Και να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση, αφότου ληφθεί επισήμως από την Εκτελεστική Επιτροπή απόφαση οικονομικής ενίσχυσης των ομάδων, όπως σχετικά έχουν ενημερωθεί τα σωματεία από στελέχη της Ομοσπονδίας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου