ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ με κλεμμένα ελληνικά διαβατήρια από Σύρους στην Ονδούρα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
888

Μια περί­εργη υπόθεση με ελλη­νικά δια­βα­τή­ρια τα οποία βρέ­θη­καν στην κατοχή Σύρων υπηκόων ερευ­νούν οι διω­κτι­κές αρχές της Ονδού­ρας.

Οπως μετα­δί­δει το πρα­κτο­ρείο Reuters πέντε Σύροι, οι οποίοι επε­δί­ω­καν να ταξι­δέ­ψουν στις Ηνω­μέ­νες Πολι­τείες, κρα­τού­νται και ανα­κρί­νο­νται από τις αρχές της λατι­νο­α­με­ρι­κα­νι­κής χώρας, καθώς είχαν στην κατοχή τους τα κλεμ­μένα ταξι­διω­τικά έγγραφα. Οι πέντε έφτασαν στη χώρα με πτήση από το Ελ Σαλ­βα­δόρ και σκοπός τους ήταν να κατευ­θυν­θούν στα σύνορα με την Γουα­τε­μάλα.

Στα δια­βα­τή­ρια είχαν αλλα­χθεί οι φωτο­γρα­φίες με άλλες, με τα πρόσωπα των Σύρων κατόχων τους.

Οι αστυ­νο­μι­κές αρχές της Ονδού­ρας προ­σθέ­τουν πάντως ότι δεν υπάρ­χουν ενδεί­ξεις για σύνδεση της υπό­θε­σης με τις τρο­μο­κρα­τι­κές επι­θέ­σεις στη Γαλλία την περα­σμένη εβδο­μάδα.

thetoc.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.