ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πολύ σημαντική»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγόρας Βατίου

Στα νικη­φόρα απο­τε­λέ­σματα επέ­τρεψε το Σάββατο, ο Δια­γό­ρας Βατίου.

Η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη επι­κρά­τησε εντός έδρας με σκορ 2-1 των Ιπποτών για την 7η αγω­νι­στική του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας στον 2ο όμιλο.

Με την συγκε­κρι­μένη επι­τυ­χία οι Βατενοί, ανέ­βη­καν στην 6η θέση του πίνακα, φτά­νο­ντας τους 10 βαθμούς.

Η «δσπορ» επι­κοι­νώ­νησε με τον έμπειρο τεχνικό των «κυα­νέ­ρυ­θρων» της Νότιας Ρόδου, που δήλωσε τα ακό­λουθα:

« Ήταν πολύ σημα­ντική η νίκη που πετύ­χαμε με αντί­παλο τους Ιππότες, τόσο από βαθ­μο­λο­γι­κής, όσο και από ψυχο­λο­γι­κής άποψης, αλλά και με τον τρόπο που ήρθε.

Είμαι πολύ ικα­νο­ποι­η­μέ­νος από τους ποδο­σφαι­ρι­στές μου. Δεν πρέπει όμως να μεί­νουμε άλλο στο συγκε­κρι­μένο παι­χνίδι, αλλά να κοι­τά­ξουμε τη συνέ­χεια.

Έχει δρόμο το πρω­τά­θλημα και θέλω ανάλογη συνέ­χεια από τους ποδο­σφαι­ρι­στές μου, έτσι ώστε να μαζέ­ψουμε όσους περισ­σό­τε­ρους πόντους μπο­ρούμε».

Από εκεί και πέρα, χθες ξεκί­νη­σαν οι προ­πο­νή­σεις της εβδο­μά­δας για τους ποδο­σφαι­ρι­στές του Διαγόρα Βατίου.

Ο Καμπού­ρης αρχικά τους ανέλυσε το παι­χνίδι με τους Ιππότες και στη συνέ­χεια έδωσε εντολή να εκτε­λε­στούν ασκή­σεις φυσικής κατά­στα­σης και αγω­νι­στικά παι­χνί­δια με την μπάλα.

Το ευχά­ρι­στο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν προ­έ­κυψε κάποιο πρό­βλημα τραυ­μα­τι­σμού και οι ενο­χλή­σεις που ένιωσαν κάποιοι από τους ποδο­σφαι­ρι­στές, δεν είναι κάτι το ανη­συ­χη­τικό.

Τέλος, αξίζει να ανα­φέ­ρουμε ότι ο Καμπού­ρης σκέ­φτε­ται να προ­γραμ­μα­τί­σει φιλικό παι­χνίδι προς το τέλος της εβδο­μά­δας, μίας και δεν θα υπάρχει αγω­νι­στική δράση το σαβ­βα­το­κύ­ριακο, έτσι ώστε οι ποδο­σφαι­ρι­στές του να μην χάσουν τον ρυθμό τους.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.