Σε ριζική ανανέωση οδήγησαν τον Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα οι εκλογές, οι οποίες διενεργήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΔ στο Κορακόνερο.
Στη Γενική Συνέλευση προσήλθαν 31 μέλη, τα 16 εκ των οποίων δήλωσαν υποψηφιότητα (πρόκειται για ρεκόρ ενδιαφέροντος στην ιστορία του συλλόγου των παλαιμάχων), με την κάλπη να επιφυλάσσει εκπλήξεις, καθώς από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο επανεξελέγη μόνο ο Μιχάλης Γιαννουκάς!
Για το νέο σχήμα ψηφίστηκαν οι Ανδρέας Τσακμακίδης, Λευτέρης Μαυρουδής, Μένος Ζωάννου, Χρήστος Καλαϊτζίδης, Πέτρος Ρουτζιέρης, Μιχάλης Γιαννουκάς, Γιώργος Δουρδουνάς, Γιάννης Κρητικός και Αντώνης Φαλτσέτας, οι οποίοι θα συνεδριάσουν εντός της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για τη θέση του προέδρου προαλείφονται ένας εκ των Ανδρέα Τσακμακίδη και Λευτέρη Μαυρουδή, ενώ ο απερχόμενος, Μιχάλης Δράκος, δεν δήλωσε υποψηφιότητα στις προχθεσινές εκλογές.
Εντύπωση προκάλεσε η μη εκλογή στο Δ.Σ. (εξελέγη αναπληρωματικός), του για σειρά ετών γενικού γραμματέα Ηλία Βασιλαράκη, ανθρώπου που αφιέρωσε ατελείωτες ώρες και πολύ κόπο στην υπόθεση της δημιουργίας και λειτουργίας των γραφείων και του μουσείου του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα, στο Δημοτικό Στάδιο.
Συλλυπητήρια για τον χαμό του Πέτρου Βενετοκλή
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΡΑ, Πέτρου Βενετοκλή, εξέδωσαν οι Βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα:
«Ο πρόεδρος , το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, καθώς και στην ομάδα της ΑΕΡ Αφάντου, για τον θάνατο του Πέτρου Βενετοκλή. Καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο να έχεις, φίλε μας!»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ