Σήμερα στις 18:30 θα γίνει στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας ο αγιασμός και η επίσημη παρουσίαση της Κ.Α.Ε. Κολοσσός για τη νέα χρονιά. Οι «θαλασσί» έχουν φτιάξει μία ομάδα από την αρχή, αφού τίποτα δεν θυμίζει την περσινή σεζόν και ευελπιστούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Με πολλά νέα πρόσωπα, με νέο προπονητικό επιτελείο και αρκετή όρεξη για δουλειά, ο Κολοσσός προετοιμάζεται για τα επίσημα παιχνίδια του, τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «θαλασσί» για τον αγιασμό και την παρουσίαση: «Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Κολοσσός H Hotels σας προσκαλούν στον αγιασμό, που θα γίνει την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, στις 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας. Θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας για την αθλητική περίοδο 2020-21. Θα τηρηθούν τα μέτρα του υγειονομικού πρωτόκολλου, απαραίτητη η χρήση μάσκας».
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΑΝΤΡΙΤΣ
Η επίσημη παρουσίαση του Κολοσσού θα γίνει σήμερα μ’ έναν απόντα, αφού δεν έχει έρθει ακόμη στη Ρόδο ο Μιχάιλο Άντριτς. Οι άνθρωποι του Κολοσσού προσπαθούν να βγάλουν τη βίζα στο Σέρβο αθλητή, που αναμένεται να βρίσκεται στη Ρόδο την προσεχή εβδομάδα. Πάντως, ακόμη και με λίγες προπονήσεις, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «θαλασσί» θα παίξει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας για το κύπελλο Ελλάδας, στην Αθήνα το μεθεπόμενο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου. Οι Ροδίτες προς το παρόν προετοιμάζονται εντατικά στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας και το απουσιολόγιο του Ηλία Καντζούρη είναι «λευκό», με εξαίρεση τον Μιχάιλο Άντριτς, που δεν έχει έρθει ακόμη στη Ρόδο. Οι παίκτες του Κολοσσού πάντως δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και παρά την κούραση, υπάρχει όρεξη και διάθεσή για σκληρή δουλειά στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ