Ο Πρόεδρος κ.Νίκος Παπαεμμανουήλ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου των Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν.Δωδεκανήσου, με την ευχή το ξεκίνημα της νέας φθινοπωρινής περιόδου να βρίσκει όλα τα μέλη του Συνδέσμου υγιή και χαρούμενα, ανακοινώνουν την έναρξη της λειτουργίας του γραφείου στο Ροδίνι με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα τελεστεί ο αγιασμός των μελών για τη νέα περίοδο. Ο αγιασμός θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο σπίτι του Συνδέσμου επί της οδού Σόφιας 2 στο Ροδίνι. Παράλληλα θα εκτεθούν τα έργα και οι χειροτεχνίες των μελών που παρακολούθησαν την προηγούμενη περίοδο τα προγράμματα του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ». Ακολούθως θα προσφερθούν κεράσματα.

Από την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι διάφορες δράσεις του Συνδέσμου για την απασχόληση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία των μελών:

Κάθε Πέμπτη πρωί 11:00-12:00 συνεχίζονται για τρίτη χρονιά τα μαθήματα εξάσκησης της μνήμης, με την κοινωνική λειτουργό κ.Χριστίνα Καδή, από το πρόγραμμα «Αρσινόη» της Εταιρείας ¨Πανάκεια¨.

Κάθε Τρίτη απόγευμα 18:00-19:00 θα λειτουργεί τμήμα παραδοσιακών χορών με την εκπαιδευτικό κ.Ειρήνη Χατζηφούντα.

Επίσης οργανώνεται από τα μέλη του Συμβουλίου τμήμα θεάτρου καθώς και τμήμα γυμναστικής, ισορροπίας και ενδυνάμωσης για ηλικιωμένους.

Η καθιερωμένη και επιτυχημένη κάθε χρόνο εκδρομή του Συνδέσμου προγραμματίζεται να γίνει στην Κρήτη από τις 17 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2019 αεροπορικώς με το πρακτορείο «KYDON TOURS». Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του κ.Ν.Γρύλλη, Αντιπροέδρου του Συνδέσμου, 6974807080.

Το γραφείο του Συνδέσμου, στην οδό Σόφιας 2, θα είναι είναι ανοικτό κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 8:30 το βράδυ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2241068826 ή 2241023984 και ηλεκτρονικά στο Email: spsdyd@gmail.com καθώς και στο blog του Συνδέσμου.

Εκ του Δ.Σ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ