Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο διεθνές τουρνουά γυναικείου ποδόσφαιρου, Rhodes Youth ladies Football Festival 2018, το οποίο διεξήχθη στο νησί της Ρόδου, το τετραήμερο από τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.
Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ., η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Δήμου Ρόδου και η Ε.Π.Σ.Δ., φιλοξένησαν την κυπριακή Champions Ύψωνα ,τον Κωακό Φιλίνο και τον Όμιλο Αθλοπαιδιών Κω. Επίσης έλαβαν μέρος οι ομάδες Σταυρός Καλυθιών και ο νεοσύστατος Ηρακλής Μαριτσών.
Το επίπεδο του Rhodes Youth ladies Football Festival 2018 τόσο στο οργανωτικό κομμάτι, όσο κυρίως και στο αγωνιστικό ήταν αρκετά υψηλό. Οι ομάδες, με τους προπονητές τους, έδειξαν, ότι ανεβάζουν το αγωνιστικό και αθλητικό τους επίπεδο, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες, ότι το μέλλον τους ανήκει.
Τα νεαρά κορίτσια, οι προπονητές και οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γεμάτο τετραήμερο με αγώνες και προπόνηση υπό την επίβλεψη του τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας (κορασίδων, νεανίδων και γυναικών) κ. Αντώνη Πριόνα.
Οι νεαρές αθλήτριες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και έδωσαν την δυνατότητα στον κ. Πριόνα να φύγει από το νησί μας, με το μπλοκάκι του γεμάτο σημειώσεις για τις ταλαντούχες παίκτριες και με άριστες εντυπώσεις για την αρτιότητα της διοργάνωσης τονίζοντας ότι, για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην χωρά μας, αντίστοιχο φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου .
Άπαντες, έμειναν ικανοποιημένοι και έδωσαν την υπόσχεση από την μεριά τους, ότι το Rhodes Youth ladies Football Festival θα επαναληφτεί το 2019 και θα καθιερωθεί σε ετησία βάση.
Ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση του φεστιβάλ εξέδωσε ο ΔΟΠΑΡ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ