Κρατούμενος για δύο ώρες και σαρανταπέντε λεπτά στον Αστυνομικό Σταθμό Χάλκης, παρέμεινε σήμερα ο Δήμαρχος του νησιού, Μιχαήλ Πατρός, μετά από καταγγελία για παράνομη εργασία.

Ο Δήμαρχος, βλέποντας τα απορρίμματα στο νησί να συσσωρεύονται, πήρε μηχάνημα βαρέως τύπου, προκειμένου να δώσει ο ίδιος έστω μία «προσωρινή λύση», όπως χαρακτηριστικά έγραψε στη σχετική με την ενέργειά του ανάρτηση στο facebook.

Όμως η ενέργειά του αυτή έγινε γνωστή, με στέλεχος του Δήμου να την καταγγέλλει στην Αστυνομία – όπως ο ίδιος ο Δήμαρχος αναφέρει, κάνοντας λόγο για πολιτική/αυτοδιοικητική σκοπιμότητα – με αστυνομικούς να καταφτάνουν στο σημείο των εργασιών και να τον συλλαμβάνουν.

Ο Δήμαρχος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που μετά την απολογία του, τον άφησε ελεύθερο.

Η ανάρτηση του Δημάρχου

«ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΧΑΛΚΗΣ ΕΠΕΙΔΉ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑ ΝΑ ΔΏΣΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΉ ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΊΜΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΣΤΕΛΈΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΎΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΌ ΤΟΥ ΠΡΌΣΩΠΟ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΛΉΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΕΜΕΝΑ. ΔΟΎΛΕΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΔΕΝ ΔΟΎΛΕΥΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΈΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΔΏΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΑΝΌΗΣΗ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΉ ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑ. ΠΟΥ ΆΛΛΗ ΠΡΟΗΜΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΈΔΕΙΞΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΟΊ ΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΎΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΌ.»

epoli.gr

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ