Τις δημόσιες ευχαριστίες της στην οικογένεια του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου εξέφρασε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου, ανακοινώνοντας ότι θα είναι στη διάθεση της επόμενης κυβέρνησης η προσφορά του ζεύγους, προς κάλυψη των δαπανών σίτισης, στο ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας στη βόρεια Ελλάδα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το ζεύγος Αγγελοπούλου για την προσφορά τους και ευελπιστώ να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους» πρόσθεσε η κ. Θάνου.

Η κ. Θάνου συναντήθηκε με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Φίλιππο Τσαλίδη, με θέμα την εξέλιξη των εργασιών στην Ειδομένη, που είναι η έξοδος της χώρας στην Κεντρική Ευρώπη και τον νέο χωρο ανοιχτής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.

«Η κυβέρνησή μας, με τις σκληρές και άοκνες προσπάθειές της εξασφάλισε τις απαιτουμένες υποδομές και τον εξοπλισμό στο ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας στη βόρεια Ελλάδα, το οποίο θα βρίσκεται στη διάθεση της κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής» είπε η πρωθυπουργός.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ